CELEBRITIES

Ευτύχης Μπλέτσας – Ηλέκτρα Αστέρη: Θα γίνουν γονείς. Η φωτογραφία στο Instagram

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύντροφός του Ηλέκτρα Αστέρη θα αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό. Με δύο αναρτήσεις στο Instagram ενημέρωσαν όσους τους ακολουθούν για την άφιξη του 2019. Είναι πια και οι δύο Happy Travellers #διπλης.

«Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός. Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ό,τι ποθείτε» έγραψε ο Ευτύχης για να να συνοδεύσει τη φωτογραφία της Ηλέκτρας.

 

View this post on Instagram

Bound to you #ChristinaAguilera Location #Thessaloniki Photo @ftbletsas Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3.. οκ 4 ρε @herculesthedoggr! Αγγελουδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα. Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική. Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Σ'αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε. #DayDreamer #HappyTraveller #TravelGirl #TravelCouple  #Dreamer #TravelTheWorld #WithYou #YouandMe #Travelblogging #Explorer #Travelblogger #Everydaytravel  #Travel #PregnantBelly #Instatravel #TravelWithElectra #MyTravelgram #PregnantStyle #CoupleTravel #Wanderlust #HappyTravellerJunior #MomToBe #Travellers #Greece #AdventureSeeker #Pregnant

A post shared by (@electra_asteri) on

 

Την ίδια ώρα η Ηλέκτρα ανέβασε παρόμοια φωτογραφία αναγγέλλοντας την εγκυμοσύνη της. «Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3. Αγγελούδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα. Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική. Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Σ’αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε!»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/ftbletsas