CELEBRITIES

Η Δούκισσα Νομικού με τον μπαμπά και τη μαμά της στο θέατρο. Οικογενειακή γοητεία

NDP Photo Agency

Πριν από λίγα χρόνια, πριν ακόμα παντρευτεί και ζήσει το δικό της happily ever after στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού έλεγε για το πρότυπο της σχέσης και του έρωτα που έχει δημιουργήσει βλέποντας τους γονείς της: «Οι γονείς μου είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι. Η αλήθεια είναι πως έχω απαιτητικό πρότυπο. Έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Μου αρέσει όλο αυτό το ρομαντικό και λίγο παραμυθένιο “για πάντα μαζί”. Είναι, όμως, δύσκολο και θέλει προσπάθεια».

NDP Photo Agency

 

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της σε εκείνους, το δέσιμό της μαζί τους και ακόμα και σήμερα όποτε μπορεί περνά χρόνο μαζί τους. Αυτό έπραξε και το βράδυ της Κυριακής, όταν αποχωρίστηκε για λίγο τον γιο της Σάββα για να βρεθεί με τους γονείς της στο Γκάζι Theater και παρακολούθησε την παράσταση Μαριχουάνα Stop!. Αυτή είναι και μία από τις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις της μετά το δύσκολο φετινό καλοκαίρι που σημαδεύτηκε από μία σημαντική απώλεια για την οικογένεια του συζύγου της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε χαρούμενη ανάμεσα στους γονείς της και τα καρέ που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός δείχνουν ότι στην οικογένεια Νομικού η ομορφιά είναι θέμα DNA.

ndp

 

Αμέσως μετά την παράσταση ο Νίκος Νομικός με την κόρη και την σύζυγό του βρέθηκαν στα καμαρίνια για να δώσουν τα συγχαρητήρια τους στον σπουδαίο συνάδελφο του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο που πρωταγωνιστεί και τραγουδά στην παράσταση. Μάλιστα εκεί η Δούκισσα Νομικού εκτέλεσε και χρέη «φωτογράφου» για τον μπαμπά της.

NDP Photo Agency

ndp

 

Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της το ανέβασε στη συνέχεια σε Insta Story, ενώ η ίδια φωτογραφήθηκε και μαζί με την πρωταγωνίστρια της παράστασης Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον σκηνοθέτη της -και ηθοποιό- Γιώργο Βάλαρη.

Instagram/dutxhesss_

NDP Photo Agency

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency