CELEBRITIES

Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με μπικίνι τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Instagram/Dutchesss_

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού που δεν έχει κρύψει σε συνεντεύξεις και δηλώσεις της πόσο ευτυχισμένη νιώθει από την ημέρα που κράτησε τον γιο της, Σάββα, στην αγκαλιά της. Η παρουσιάστρια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, και συχνά μοιράζεται στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά στα social media.

Το ίδιο έκανε και το απόγευμα του Σαββάτου όταν πόζαρε για μία selfie με το μπικίνι της και παράλληλα μίλησε για τις πρώτες της διακοπές με τον 3 μηνών γιο της. «Οι πρώτες μας διακοπές μαζί. Ακούγοντας παιδικά τραγούδια στη διαπασών και φυσικά τραβώντας ατελείωτες φωτογραφίες τα πατουσάκια του (και όχι μόνο)» σημείωσε η Δούκισσα Νομικού σχολιάζοντας τη φωτογραφία της.

 

Αυτό που κάνει εντυπωσιακή τη Δούκισσα όμως, δεν είναι τόσο οι άψογες αναλογίες της 3 μήνες μετά τη γέννηση της, αλλά η ευτυχία που ζωγραφίζεται στο άβαφο πρόσωπό της. Πάντως και με τέλειους κοιλιακούς και χωρίς, εμείς σε αγαπάμε το ίδιο Δούκισσα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι και η Δούκισσα αισθάνεται το ίδιο. Θα σου θυμίσω εδώ την δήλωσή της στην τελευταία της συνέντευξη για το People που συμπύκνωσε σοφά το πιο σπουδαίο μήνυμα για όλες μας.

«Ναι, έχω πάρει παραπάνω κιλά. Ναι, έχω κατακράτηση. Ναι, έχω κάνει κυτταρίτιδα. Ναι, υπάρχει χαλάρωση, το στήθος μου έχει γίνει τριπλό! Αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί. Το σώμα θα ξαναφτιάξει. Μπορεί να θέλει δύο-πέντε μήνες, ένα χρόνο, μπορεί και να μην ξαναγίνει και ποτέ όπως ήταν πριν… Αλλά δεν με αφορά. Εμένα με αφορά να είμαι καλή μαμά, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου. Το παιδί μου είναι πάνω και από μένα» είχε πει η Δούκισσα Νομικού και κάθε φορά θα συμφωνούμε μαζί της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Dutchesss_