CELEBRITIES

Το γλυκό μήνυμα της Drew Barrymore για τα γενέθλια της κόρης της

Αγαπάμε την Drew Barrymore για πολλούς και διάφορους λόγους- από τις δουλειές που έχει κάνει, μέχρι την γενικότερη παρουσία της στο χώρο του Hollywood και τις εκάστοτε δηλώσεις της, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μας άτομα, τα οποία δεν θα βαρεθούμε ποτέ να παρακολουθούμε.

Στο instagram εκφράζει συχνά την αγάπη της για τα παιδιά της και δεν φοβάται να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές της μητρότητας, κάτι που την κάνει ακόμα πιο ”one of us”. Το τελευταίο post της μάλιστα για την μικρή Frankie που είχε γενέθλια ήταν τόσο ειλικρινές και όμορφο που συγκέντρωσε σχεδόν 80.000 likes ενώ τα σχόλια ήταν γεμάτα καρδούλες.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

”Happy Birthday to my Frankie The little fairy. Earth day Girl. I love you and your sister bigger than the universe. And bigger than time and space. You are the meaning of my life. And yet I look at you here, and it is a simple pleasures moment. From day to night and every minute in between, you are both my favorite part of life. I am such a proud mom!!!!!!!!!!!”

”Χαρούμενα γενέθλια στην μικρή νεράιδα μου, Frankie. Κορίτσι της γης. Η αγάπη μου για σένα και την αδερφή σου είναι μεγαλύτερη από το σύμπαν. Μεγαλύτερη από το χωροχρόνο. Είσαι το νόημα στη ζωή μου. Και όμως σε βλέπω εδώ, σε μια ευχάριστη απλή στιγμή της καθημερινότητάς μας. Από την μέρα ως τη νύχτα και κάθε λεπτό ανάμεσα, είστε και οι δύο το αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου. Είμαι τόσο περήφανη μαμά!!!!!!!!!!!”