CELEBRITIES

Η Drew Barrymore ξέρει από καλό κρασί. Λογικό, αφού είναι (και) οινοποιός

Ναι, η Drew Barrymore ξέρει για το κρασί όσα η Alexa Chung για τη μόδα, μη σου πω και παραπάνω. Η Drew Barrymore είναι οινοπαραγωγός, αφού φτιάχνει το δικό της κρασί και όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, στο οποίο δίνει συμβουλές για να το απολαμβάνεις καλύτερα, το 'χει ψάξει πολύ το ζήτημα, δεν αστειεύεται.

Η 42χρονη αγαπημένη ηθοποιός, παραγωγός και γκουρού ομορφιάς διαθέτει έναν ακόμα επαγγελματικό τίτλο, στον οποίο έχει αφιερωθεί πολύ σοβαρά και δεν είναι άλλος από εκείνον της οινοποιού. Η ετικέτα Barrymore Wines γεννήθηκε στην Ιταλία πριν 7 χρόνια, σε συνεργασία με τοπικούς οινοπαραγωγούς και το αποτέλεσμα ήταν ένα ευκολόπιοτο ροζέ κρασί. Πλέον η Drew διατηρεί αμπέλια και στο Μοντερέι, ενώ έχει επεκταθεί και στην pinot ποικιλία.

“Πραγματικά προσπαθώ να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου γύρω από το κρασί, δεν περιορίζομαι μόνο στο να το απολαμβάνω πίνοντάς το. Το κρασί είναι εξερεύνηση, ταξίδι, γνώση, μετακίνηση στον χωροχρόνο. Είναι επίσης το καλύτερο δώρο: Όταν σου προσφέρουν ένα μπουκάλι κρασί, είσαι ευτυχισμένη” λέει με ζέση η κουλ Drew με το κρασάκι της ανά χείρας.

“Είμαι οινοποιός πλέον οπότε οι άνθρωποι μου ζητάνε να δοκιμάζω εγώ το κρασί στο τραπέζι. Στο παρελθόν ήταν μια άβολη διαδικασία. Ο τρόπος για να δείχνεις ότι ξέρεις από κρασί είναι ένας: Στροβίλισε, μύρισε, δοκίμασε” συστήνει η Drew και δείχνει πώς γίνεται like a pro. 

Διακρίνεις το πάθος με το οποίο μιλάει για το κρασάκι ε; Πάρα πολύ φίλη μας.

#BarrymoreWines in the making

A post shared by Barrymore Wines (@barrymorewines) on