CELEBRITIES

Νέο ζευγάρι alert: Serena Williams – Drake

Υπήρχαν οι φήμες αλλά έλειπαν τα στοιχεία, ότι η τενίστρια Serena Williams και ο ράπερ Drake, είναι ζευγάρι. Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες, καθώς το TMZ φρόντισε να έχει μερικές εικόνες που να επιβεβαιώνουν ότι ο καπνός όντως ερχόταν από... φωτιά.

Το φρέσκο ζευγάρι, βγήκε σε εστιατόριο του Τσιντσινάτι, λίγες ώρες αφού η Serena είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά που έγινε εκεί. Οι φωτογράφοι έπιασαν δουλειά και ιδού.

 

Και ενώ το TMZ ασχολείται με την προσωπική της ζωή, το The New York Times Magazine καταπιάνεται περισσότερο με την επαγγελματική της πορεία. Φιλοξενεί ένα κοντινό πορτρέτο της στο εξώφυλλο του και στο εσωτερικό συνέντευξη της. Σε αυτή, σχολιάζει μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι δεν είναι στην κορυφή της λίστας Forbes, σε ότι αφορά τους παίκτες τένις, παρά το ότι είναι κορυφαία στο άθλημα.

 

Συγκεκριμένα η Maria Sharapova είναι στη θέση 3, με 5.1 εκατ. δολάρια στο γήπεδο και 22 εκατ. δολάρια εκτός ενώ η Serena Wiliiams sthn 5η θέση με 5.3 εκατ. δολάρια στο γήπεδο και 11 εκατ. δολάρια εκτός.

“Δε μπορώ να κάτσω εδώ και να πω ότι θα έπρεπε να ήμουν υψηλότερα στη λίστα γιατί κέρδισα περισσότερα. Είμαι χαρούμενη για εκείνη, γιατί επίσης έχει δουλέψει σκληρά. Υπάρχουν αρκετά χρήματα στο τραπέζι για όλους. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και θετικοί με αυτό, ώστε ο επόμενος μαύρος άνθρωπος να μπορέσει να είναι Νο1 σε αυτή τη λίστα. Μπορεί να μην ήταν γραφτό να είμαι εγώ. Ίσως είναι γραφτό, το επόμενο άτομο να είναι υπέροχο και απλά να ανοίγω την πόρτα. Οι Zina Garrison, Althea Gibson, Arthur Ashe και Venus έχουν ανοίξει τόσες για εμένα. Απλά ανοίγω την πόρτα για τον επόμενο” δήλωσε η Serena.