CELEBRITIES

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι cool πρώην σύζυγοι. Η αγκαλιά τους το αποδεικνύει

NDP Photo Agency

Πρεμιέρα είχε η πολυαναμενόμενη παράσταση «Μαριχουάνα Stop!» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Gazi Theater. Στην παράσταση εκτός από τον θρυλικό Τόλη Βοσκόπουλο που επιστρέφει στο θέατρο μετά από χρόνια, πρωταγωνιστεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδυόμενη τον ρόλο που στην ομότιτλη ταινία είχε υποδυθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Στην πλατεία του θεάτρου βρέθηκαν αρκετοί δικοί της άνθρωποι για να τη στηρίξουν και να την τιμήσουν με την παρουσία τους. Ανάμεσα τους και ο πρώην σύζυγός της Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση μαζί με τον καλό του φίλο και κουμπάρο του Αντώνη Ρέμο.

Αμέσως μετά τη λήξη της παράστασης ο Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο γιων του, Διονύση και Φίλιππου.

NDP Photo Agency

  NDP Photo Agency

Οι πρώην σύντροφοι διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και η θερμή τους αγκαλιά καταγράφηκε καρέ καρέ από τον φωτογραφικό φακό.

NDP Photo Agency

  NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

  NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2004 με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο, ενώ χώρισε το 2011 και έχει καταφέρει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με προτεραιότητα τα δύο του παιδιά. «Είμαστε πολύ δεμένοι και μια οικογένεια με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Ο μπαμπάς τους είναι πάντα πολύ κοντά μας και έχουμε καλή συνεργασία σε σχέση με τα παιδιά. Τον Κώστα θα τον συμβουλευτώ ακόμα και σε θέματα που αφορούν τη δουλειά μου. Εμπιστεύομαι τη γνώμη του και την ακούω. Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία», είχε πει στο περιοδικό People η Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν από λίγους μήνες.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency