CELEBRITIES

O Trump δηλώνει για την κόντρα με τη Meghan Markle: “Ήταν κακιά μαζί μου αλλά εγώ δε θα είμαι”

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Σε μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης, το "Good Morning Britain" με τον Pearce Morgan παραχώρησε συνέντευξη ο Donald Trump. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ που βρέθηκε στην Βρετανία για κρατική επίσκεψη μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα που απασχολεί πολύ το βρετανικό Τύπο, τη σχέση του με τη Meghan Markle, την οποία είχε περιγράψει ως «κακιασμένη» και τον πρίγκιπα Harry που στις συναντήσεις του τον απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι για να το θέσουμε κομψά. Ο Donald Trump ωστόσο δε δέχεται πως χαρακτήρισε αρνητικά τη Meghan ενώ μάλλον ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο Harry υπήρξε μόνο φιλικός μαζί του. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

ΑP Photo/Alastair Grant

Από τη χθεσινή συνάντηση του ζεύγους Trump με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλλα- AP Photo/Alastair Grant

Ο Trump, στη διάρκεια 33ων λεπτών συνέντευξή του, κλήθηκε να απαντήσει αν τελικά κατά τη γνώμη του η Meghan είναι «κακιά» ή όχι και εξήγησε πως του μετέφεραν δικά της σχόλια για το πρόσωπό του αμέσως μετά την φημολογούμενη άρνηση της να τον συναντήσει στη Βρετανία. «Σχολίασα αυτά που είπε. Δεν είπα ότι είναι αυτή κακιά. Είπα ότι ήταν δυσάρεστο για μένα. Κάνει καλή δουλειά, ελπίζω να απολαμβάνει τη ζωή της. Νομίζω ότι είναι καλή», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος και συμπλήρωσε: «Ήταν κακιά με μένα. Και επιτρέπεται να μην είναι καλή μαζί μου, αλλά εγώ δεν ήμουν και δεν θα το κάνω».

Διάβασε κι αυτό: Ο Donald Trump παραβίασε το πρωτόκολλο και η Melania τίμησε την Diana. Κουράγιο Ελισάβετ

Ο ίδιος δεν απέφυγε να σχολιάσει και τον πρίγκιπα Harry τονίζοντας: «Μιλήσαμε και τον συγχαίρω και νομίζω ότι είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Η βασιλική οικογένεια είναι πολύ καλή». Ο ίδιος βέβαια δε συζήτησε μαζί του για τα σχόλια που είχε κάνει για τη Meghan ενώ δεν διέκρινε πως ο πρίγκιπας Harry ήταν απόμακρος. Τι κι αν όλοι μας νομίζαμε ότι τον ακούγαμε σχεδόν να λέει “Τη γυναίκα μου ρε;” από κάποια μακρινή γωνιά της αίθουσας στα επίσημα γεύματα και δείπνα, ο Donald Trump δεν το είδε. Τι κι αν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί του σε αυτές τις περιστάσεις στις οποίες ήταν «παρών»; Ο Trump, μάλλον, πίστεψε πώς έφταιγε κάποιο ξαφνικό κριθαράκι στο μάτι του Harry, κάποια απροσδόκητη έλλειψη φωτογένειας. «Όχι, όχι, ακριβώς το αντίθετο (σ.σ. από απόμακρος). Στην πραγματικότητα, πέρασε πολύ χρόνο μιλώντας στην Ivanka και στην οικογένειά μου. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Νομίζω ότι είναι υπέροχος», σχολίασε ο Donald Trump, και ποιοι είμαστε εμείς να τον αμφισβητήσουμε; Η πραγματικότητα;

Το effect μειλιχιότητας πάντως που φαίνεται να ασκεί στον Donald Trump το Λονδίνο έγινε φανερό και από το γεγονός ότι έπιασε τη Melania από το χέρι και το σπάνιο στιγμιότυπο καταγράφηκε. Μιλάμε για τρυφεράδα, όχι αστεία.

 

Κεντρική φωτογραφία:AP Photo/Alastair Grant, Pool