Ο πρίγκιπας Harry αντιπαθεί τον Donald Trump και δεν το κρύβει

Και δεν είναι ο μόνος από τη βασιλική οικογένεια με αυτά τα αισθήματα.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Donald Trump και όσα πρεσβεύει έχουν βρει αρκετούς αντιπάλους (αν όχι εχθρούς) σε διεθνές επίπεδο, όχι μόνο στους λαούς των χωρών αλλά και στις ηγεσίες τους. Ένα πολύ ενδεικτικό παράδειγμα είναι τα αισθήματα που τρέφει ο πρίγκιπας Harry για το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, τα οποία και δεν σκοπεύει να κρύψει, όπως φαίνεται.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας στο US Weekly, ο πρίγκηπας Harry έχει τοποθετηθεί δημόσια για την προσωπικότητα του Donald Trump ήδη από το 2015, όταν ο Αμερικανός μεγιστάνας ξεκινούσε την προεκλογική του καμπάνια. "Ο Harry πιστεύει πως ο Trump είναι μια σοβαρή απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα", αναφέρει συγκεκριμένα η πηγή.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος της βασιλικής οικογένειας που έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για το νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με τον Donald Trump εκπέμπει και ο μεγαλύτερος αδερφός του πρίγκιπα Harry, πρίγκιπας William, ενώ την αποστροφή της για τον Trump έχει δηλώσει δημόσια και η σύντροφος του πρίγκηπα Harry, Meghan Markle, χαρακτηρίζοντάς τον "μισογύνη" και "διχαστικό".

Μέσα σε όλα αυτά, είναι πολύ νωπό στη μνήμη της βασιλικής οικογένειας το σεξιστικό και εντελώς απαράδεκτο tweet του Donald Trump το Σεπτέμβριο του 2012, αναφορικά με τις παπαρατσίστικες γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton, ενώ απολάμαβανε την ηλιοθεραπεία της, στο οποίο είχε γράψει: "Ποιος δεν θα φωτογράφιζε την Kate Middleton ενώ έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή για να βγάλει πολλά χρήματα; Έλα τώρα, Kate!".

Όλο αυτό το σκηνικό, δεν το λες ακριβώς και ιδανική συγκυρία για την επικείμενη επίσκεψη του Trump στη Βρετανία και τη συνάντησή του με τη βασιλική οικογένεια, σωστά;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ