CELEBRITIES

H Kathy Griffin “αποκεφαλίζει” τον Donald Trump και οι πάντες την κατακρίνουν

Χαμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, ένα κακόγουστο αστείο της κωμικού Kathy Griffin. Η ίδια φωτογραφήθηκε κρατώντας στο χέρι της ένα κεφάλι που μοιάζει με αυτό του Donald Trump, βουτηγμένο στα αίματα, και όπως ήταν λογικό, twitter, κοινή γνώμη, αλλά και η πρώτη οικογένεια της Αμερικής, το βρήκαν εξοργιστικό.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, όλοι μιλούσαν για ένα αρρωστημένο concept και για το ότι η κωμικός το παρατράβηξε. Ο Donald Trump μάλιστα έγραψε στο Twitter: “Η Kathy Griffin θα έπρεπε να ντρέπεται. Τα παιδιά μου και ειδικά ο 11χρονος γιος μου, ο Barron, έχουν σοκαριστεί με αυτό. Άρρωστο!”.

Μετά τον πανικό που δημιούργησε η φωτογραφία της, η Kathy Griffin, απολογήθηκε δημόσια σε ένα βίντεο, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη της και τον χαμό που δημιούργησε, ενώ υποσχέθηκε να αποσύρει τις φωτογραφίες. “Έκανα ένα λάθος και σας ζητώ να με συγχωρήσετε”, λέει χαρακτηριστικά.

O φωτογράφος, Tyler Shields, βέβαια, υπερασπίστηκε την εικόνα αυτή, χρησιμοποιώντας την ατάκα “καλλιτεχνική έκφραση”. Η φωτογραφία έχει κατέβει, αλλά εκείνος δεν έχει κάνει περαιτέρω σχόλια.

Το CNN ανακοίνωσε πως η Kathy Griffin δεν θα συμπαρουσιάσει το φετινό πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς, όπως συμβαίνει συνήθως.

Κεντρική φωτογραφία: (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)