CELEBRITIES

Όσα δεν μας είπε ποτέ κανείς για την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, Scarlett Johansson

Κάποιοι της έγραψαν τραγούδια, άλλοι έδωσαν την μορφή της σε κινούμενο σχέδιο και κάποιοι άλλοι την σχεδίασαν πάνω σε κάρτα... ταρό. Η πρωταγωνίστρια του "Don Jon" έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή, πίσω από τις κάμερες των γυρισμάτων των ταινιών που πρωταγωνιστεί και των φωτογραφήσεών της στα περιοδικά, όπως αυτή στο Esquire η οποία της έδωσε τον τίτλο του "πιο σέξι θηλυκού στον κόσμο για το 2013". Το Cosmo.gr έριξε μια ματιά.

Τα (άγνωστα) της Scarlett

– Λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας “Lost In Translation”, το 2003, η ηθοποιός μπορεί να ήταν μόλις 18 χρονών, παρόλα αυτά είχε περάσει από μια “φάση” της ζωής της που δεν μπορούσε να διανοηθεί να βγει ραντεβού με άντρες κάτω των 30. Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, την ήθελαν εκείνη την περίοδο- ζευγάρι με τον κατά 17 έτη μεγαλύτερό της και επίσης ηθοποιό Benicio Del Toro.

– Η μεγαλύτερη επιθυμία της για τα 20α της γενέθλια, ήταν να τα γιορτάσει με την παρέα της στην Disneyland.  Φυσικά, έτσι κι έγινε.

– Η ηθοποιός είχε περάσει από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας “The Parent Trap”. Αντί για εκείνη, έπαιξε τελικά η Lindsay Lohan.

– Έχει κερδίσει το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο “A View From the Bridge” που ανέβηκε στο Broadway, στα Tony Awards του 2010.

 

– Στα γυρίσματα του “Lost In Translation” το οποίο διαδραματιζόταν στο Τόκιο, η ηθοποιός έμενε στο νησί Ηokkaido με τον τότε σύντροφό της, Faiz Ahmad.

– Η ηθοποιός είναι παγκόσμια πρέσβειρα της διεθνούς οργάνωσης Oxfam, που εστιάζει σε θέματα βοηθείας της φτώχειας και της αδικίας.

– Ο σκηνοθέτης του “The Girl with the Dragon Tattoo”, David Fincher, ισχυρίστηκε ότι η ξανθιά ηθοποιός ήταν υπερβολικά σέξι για τον ρόλο της εκκεντρικής πρωταγωνίστριας της ταινίας του, τον οποίο έδωσε στην Rooney Mara. ”Το δοκιμαστικό της ήταν καταπληκτικό. Αλλά το θέμα με την Scarlett είναι ότι ανυπομονείς να βγάλει τα ρούχα της”, είχε πει.

– Τα βήματα προς τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο, που έλαβε από το Esquire πριν από λίγες ώρες  διαγράφονταν με μαθηματική ακρίβεια εδώ και χρόνια. Ρίξε μια ματιά στο videoclip του Justin Timberlake, στο τραγούδι “What Goes Around… Comes Around” (2007) και θα μας θυμηθείς.

 

– Η 28χρονη ηθοποιός  πόζαρε για το εξώφυλλο του “Τhe Beauty Book for Brain Cancer”, του φωτογράφου Darren Tieste το 2011. Αφορμή για την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου για τον καρκίνο του εγκεφάλου, στάθηκε ο θάνατος ενός από τους καλύτερους φίλους του από την επάρατη νόσο.

– Όταν έρχεται η ώρα του φαγητού, η Scarlett μπορεί να πει “όχι” σε πολλά παχυντικά: ποτέ μα ποτέ όμως στο τυρί.

– Η γαλλική μπάντα “The Teenagers” έγραψε ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνη, το “Starlett Johansson”. Το κομμάτι ξεκινάει κάπως έτσι:

“I know you’re born in 84

Half polish half danish

You started at 8 on broadway

You’re a star

You don’t believe in monogamy

Im not jealous, scarlett will you marry me

All you’ve got you can like it

But what i am you will love it”

– Ο Ιταλός ζωγράφος Francesco Clemente συμπεριέλαβε ένα πορτραίτο της σε μια από τις 78 ταρό κάρτες που σχεδίασε, με την Scarlett να “υποδύεται” την “Βασίλισσα με τα Ξίφη” .

 

– Το “Looney Tunes Show” δημιούργησε έναν κινούμενο χαρακτήρα, δίνοντάς του το όνομα Starlet Johansson και τη μορφή της ηθοποιού στο επεισόδιο “Casa De Calma”, τον Ιούνιο του 2011.