CELEBRITIES

Μια γυναίκα ντυμένη αστυνομικός έκανε στριπτίζ στον Διονύση Σαββόπουλο και τι να πρωτοσχολιάσουμε

ndp

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου ξεκίνησε τη λειτουργία της ξανά η ιστορική μουσική σκηνή Άλσος στο Πεδίον του Άρεως, με οικοδεσπότη τον Διονύση Σαββόπουλο. Το project του τραγουδοποιού, που θα περιλαμβάνει νέα ταλέντα αλλά και γνωστούς ομότεχνούς του, είναι το Άλσος να αποτελέσει όπως λέει και ο ίδιος μια «διακτινισμένη» μπουάτ, με θεμέλια στη μνήμη της παλιάς Αθήνας και το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον της πόλης. Ο φακός βρέθηκε στην πρεμιέρα και κατέγραψε την πρώτη αυτή βραδιά του Άλσους που εκτός από τραγούδι περιλάμβανε και ένα πολύ διαφορετικό happening.

Την ώρα της εμφάνισης του Διονύση Σαββόπουλου μαζί με μία ακόμα τραγουδίστρια, στη σκηνή βρέθηκε ένα ζευγάρι χορευτών ντυμένων αστυνομικών. Ο άντρας χορευτής πλησίασε την τραγουδίστρια και η γυναίκα, η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα τον Διονύση Σαββόπουλο. Και κάπως έτσι είδαμε πρώτη φορά τον 73χρονο τραγουδοποιό να παρακολουθεί ενθουσιασμένος, χειροκροτώντας και βαρώντας το ντέφι του, την χορεύτρια να κάνει στριπτίζ όσο ακουγόταν το You can leave your hat on του Joe Cocker, που μάθαμε όλοι από τις «9,5 βδομάδες».

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Ασυνήθιστη εικόνα σίγουρα. Αντικειμενοποίηση ανδρών και γυναικών επί σκηνής, σίγουρα. Σίγουρα επίσης, εικόνα που θα συζητηθεί. Ήδη συζητήθηκε στο Πρωινό δηλαδή γιατί εκτός από τα καρέ του φωτογράφου, υπήρξε και video από την βραδιά που προβλήθηκε στην εκπομπή.

 

«Βεβήλωση του πολιτισμού. Αυτό εννοούσε λοιπόν ο κύριος Σαββόπουλος όταν έλεγε να κρατήσουν οι χοροί; Οι prive χοροί με τα λεϊζεράκια;» είπε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ η Φαίη Σκορδά το χαρακτήρισε «πολύ ωραίο happening». Η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε: «Έχω δει στριπτίζ, δεν το παίζω η καλογριά του πάνελ, αλλά συγγνώμη κιόλας, επειδή έχω δει Σαββόπουλο στη ζωή μου, αυτό με εκπλήσσει λίγο».

«Λίγο με σόκαρε» είπε και ο Άρης Καβατζίκης. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην εμφάνισή του στο Ηρώδειο το 2004 όταν η Καλομοίρα είχε βγει από μία τούρτα για να του τραγουδήσει «Happy Birthday», happening για το οποίο είχε δεχθεί πλήθος αρνητικών σχολίων.  Βέβαια τότε, όπως ίσως κάνει και τώρα, ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν είχε νιώσει την ανάγκη να απολογηθεί για τίποτα. Ο ίδιος είχε αρκεστεί να πει: «Ποιος θέλατε να βγει από την τούρτα; Ο Μίκης;».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency