CELEBRITIES

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς στον “αέρα” του Πρωινού

NDP Photo Agency

Είναι παράξενο πράγμα η τηλεόραση, παράξενοι και οι άνθρωποί της. Τα πράγματα που συμβαίνουν εντός της μικρής οθόνης μας αιχμαλωτίζουν και μας υπνωτίζουν, ενώ τα πρόσωπα που κοσμούν το γυαλί γίνονται για το τηλεοπτικό κοινό, οι δικοί τους άνθρωποι. Κάπως έτσι όταν έρχεται η ώρα να ανακοινώσουν σημαντικές αποφάσεις που έχουν πάρει στη ζωή τους: Ερωτεύονται, παντρεύονται, είναι έγγυοι, χωρίζουν, μετακομίζουν ή αγοράζουν κάποιο κτηματάκι στο Ζούμπερι, οι άνθρωποι αυτοί επιλέγουν να μοιραστούν μαζί μας τα νέα ή την πρώτη τους δήλωση γι' αυτά μέσα από το παραθυράκι τους που βλέπει απευθείας στο σαλόνι μας. Γιατί αν δεν πεις τα σημαντικά στους δικούς σου ανθρώπους, σε ποιους θα τα πεις; Το ίδιο έκανε, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που αποφάσισε να αποκαλύψει τον χωρίσμο του από την Ιλένια Ουίλιαμς στον «αέρα» της εκπομπής Πρωινό στην οποία συμμετέχει στον ΑΝΤ1.

Διάβασε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή”

«Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό. Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά», είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Ούτως ή άλλως αγαπώ πολύ την Ιλένια και της εύχομαι τα καλύτερα» κατέληξε λίγο αργότερα κι αφού δέχτηκε τα ζεστά λόγια της τηλεοπτικής του παρέας ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Είμαι στην ηλικία γάμου, θα ήθελα να κάνω ένα παιδί και να παντρευτώ. Δεν με νοιάζει ποιο θα γίνει πρώτο. H Ιλένια ναι, είναι ιδανική για  μητέρα και για σύντροφός. Αυτά δεν τα προγραμματίζεις. Τα νιώθεις και μπουμπουνάς την πρόταση», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, ωστόσο τα όποια σχέδιά του ανατράπηκαν. Το ζευγάρι ήταν μαζί πέντε χρόνια και αρκετά από αυτά συγκατοικούσε. Παρόλα αυτά, φρόντιζαν να περνά ο καθένας το δικό του προσωπικό χρόνο ακόμα κι όταν μοιράζονταν την ίδια στέγη. «Ανεξαρτήτως δουλειάς, έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις άλλες τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της», είχε πει σχετικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency