CELEBRITIES

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ο κριτής του My Style Rocks στα 80s και η μεγάλη ομοιότητα με το γιο του

ndp

Το Gala του My Style Rocks που απόψε το βράδυ θα κινηθεί στους ρυθμούς της εποχής των θρυλικών 80's ενέπνευσε τον κριτή του reality μόδας Δημήτρη Αργυρόπουλο για ένα μοναδικό throwback στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μοιράστηκε δύο φωτογραφίες του από εκείνη τη δεκαετία με τελείο διαφορετικό στυλ και μαλλιά αλλά με το ίδιο γοητευτικό βλέμμα.

Οι ανέμελες φωτογραφίες της νιότης του ήταν από διακοπές του στη Μύκονο, όπως ανέφερε ο ίδιος δημοσιεύοντάς τις. Μια Μύκονος εξίσου ανέμελη και διαφορετική εκείνη την εποχή. Όπως ήταν επόμενο, καθώς σήμερα είναι και η ονομαστική του εορτή, ο λογαριασμός του Δημήτρη Αργυρόπουλου γέμισε με ευχές αλλά και επιτυχημένα σχόλια για την γοητεία που διαθέτει μέχρι σήμερα ατόφια. «Σάκης πριν τον Σάκη» έγραφε το πιο ευφάνταστο από αυτά.

 

Και ξέρω ότι αυτές οι φωτογραφίες κάτι σου θύμισαν πολύ έντονα. Όχι δεν μιλάω κι εγώ για τον Σάκη Ρουβά, αλλά για τον μικρό γιο του Δημήτρη Αργυρόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου τον Άρη. Κάτι το ατίθασο μαλλί, κάτι η μύτη και τα χείλη, κάτι γενικά στο ύφος του Δημήτρη Αργυρόπουλου φωνάζει από μακριά ότι ο Άρης είναι επισήμως ο mini me του.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency