CELEBRITIES

Η Δήμητρα Ματσούκα με μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ είναι το ίδιο το καλοκαίρι

ndp

Η Δήμητρα Ματσούκα τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την αδερφή της Μαρία που σχεδιάζει μαγιό και γίνεται πρωταγωνίστρια στις καμπάνιες της. Η ηθοποιός όμως δεν φορά τα μαγιό της αδερφής της μόνο για τις φωτογραφίσεις αλλά και για τις πραγματικές της βουτιές στην θάλασσα. Το ίδιο έκανε και χθες και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσω των Insta Stories της.

Instagram/dimitra_matsouka_official

 

Αντίθετα με τις φωτογραφίσεις, στην παραλία η Δήμητρα Ματσούκα δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ όπως διέκρινες στη φωτογραφία, αποδεικνύοντας ότι οι χαρακτηρισμοί σέξι και γοητευτική που τη συνοδεύουν από την αρχή της πορείας της, πηγάζουν από τη φυσική ομορφιά της.

Η ίδια μάλιστα λίγες ώρες αργότερα χάρισε ακόμα περισσότερες στιγμές της χωρίς μακιγιάζ στους διαδικτυακούς της ακόλουθους, παίρνοντας τους μαζί της στην προπόνησή της.

Instagram/dimitra_matsouka_official

 

Σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε δηλώσει πώς το σέξι, ως χαρακτηρισμός, της δημιουργεί αμηχανία, θεωρώντας πώς οι σέξι άνθρωποι είναι αυτοί που προσπαθούν πολύ γι’ αυτό, ενώ η ίδια δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ωστόσο η λέξη σέξι μάλλον δεν θα την αφήσει ποτέ σε ησυχία. Κι αυτό γιατί σέξι είναι και η ανεπιτήδευτη ομορφιά και η αποδοχή μιας γυναίκας για την εικόνα της έτσι ακριβώς όπως είναι, πράγμα που κάνει η ίδια η Δήμητρα Ματσούκα τουλάχιστον σε ότι αφορά τα social media της. Και μπράβο της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency