CELEBRITIES

Αλεξανδράκη για το “ειδύλλιο” Μηλιώνη-Μπέλλα: “Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη”

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε από τη Μαδαγασκάρη και κάθισε στην καρέκλα του The 2Night Show για να απαντήσεις στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως ήταν αναμενόμενο η φημολογούμενη σχέση του συντρόφου της, Δημήτρη Μηλιώνη, με την Ιωάννα Μπέλλα -όσο εκείνη ήταν στο Nomads- ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλά για τη γνωριμία της με την Ιωάννα Μπέλλα και πολύ ανοιχτά τοποθετείται για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο μεταξύ των δύο.

«Ποτέ δεν κάναμε παρέα με τη Μπέλλα. Τη γνωρίζω ελάχιστα. Στήσανε μια πολύ καλή πλεκτάνη εις βάρος μας, με δόλο τη δημοσιότητα. Με την Ιωάννα μίλησα την ημέρα που ταξίδευε για την Ταϊλάνδη. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα και δεν δίνω βάση. Ότι έχω δει και κάποια βίντεο και “είσαι λίγο πιο διαχυτική προς το Δημήτρη”. Μου είπε ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι εντάξει. Ήταν λογικό να της στείλω μήνυμα. Την είχα συμπαθήσει πολύ και όταν την ”κατακρεούργησαν” στο GNTM έκανα και ένα story γι’ αυτήν. Δεν την πήρα τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα και ήθελα να βγάλω κι εκείνη από τη δύσκολη θέση για όλα αυτά που γράφονταν.

Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη. Δε γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δε θέλω να ξανά αναφερθώ στην Ιωάννα. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο. Είναι λίγο κρίμα. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη.»

 

Υπενθυμίζεται πως κυκλοφόρησε βίντεο με τον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα να μιλούν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Η Ιωάννα Μπέλλα είχε διαψεύσει τις φήμες λέγοντας: «Δεν ισχύει ότι βγαίνω με τον Δημήτρη Μηλιώνη, δηλαδή προς Θεού οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια μαζί, είμαστε φίλοι και με την Δήμητρα και με τον Δημήτρη. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγαμε με την παρέα μου όλα οk. Δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Αν είναι σε όποιο πάρτι πάω ή αν βγαίνω σε κοινή παρέα με κάποιον άνθρωπο. Πάει να πει ότι είμαι και μαζί;»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/ant1tv/