CELEBRITIES

Χρυσούλα Διαβάτη: “Είναι πιο σωστός ο ρόλος της Κατερινιώς με τη Μαρία Κορινθίου”

ndp

Συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Χρυσούλα Διαβάτη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα αναλάβει στην παράσταση «Η Νεράιδα και το παλικάρι» σε διασκευή - σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη στο θέατρο Broadway. Τον κεντρικό ρόλο της παράστασης, την Κατερινιώ, που στην κινηματογραφική εκδοχή υποδυόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, υποδύεται η Μαρία Κορινθίου.   

«Τι να κάνουμε τώρα, η σύγκριση με την Αλίκη…» σχολίασε σε αντίστοιχη ερώτηση η Χρυσούλα Διαβάτη και συνέχισε τελικά κάνοντας τη δική της σύγκριση μεταξύ των δύο ηθοποιών για τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Εγώ πιστεύω ότι η Μαρία Κορινθίου θα είναι πάρα πολύ καλή γιατί ο ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας. Είναι μία δυναμική κοπέλα. Η Αλίκη, θεός σχωρέσ’ την ψυχούλα της, έπαιζε ρόλους χαδιάρικους, γατίσιους και τέτοια. Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση. Είναι πολύ πιο σωστός ο ρόλος με τη Μαρία Κορινθίου. Και βέβαια είπαμε είναι θέατρο. Το θέατρο δεν έχει καμία σχέση ούτε με την τηλεόραση ούτε με τον κινηματογράφο. Δεν υποτιμώ τίποτα αλλά είναι άλλη υπόθεση το θέατρο. Το θέατρο είναι ζωντανό πράγμα», τόνισε η ηθοποιός.

Η ίδια μίλησε και για το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο, σημειώνοντας ότι δεν βλέπει τηλεόραση και κατακεραυνώνοντας τα realities μόδας και τα talent shows.  «Λυπάμαι τα παιδιά γιατί είμαι και μαμά και γιαγιά» είπε καταλήγοντας η Χρυσούλα Διαβάτη για τους διαγωνιζόμενους σε αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency