CELEBRITIES

Τρεις γενιές μαζί. Ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Χρυσούλα Διαβάτη, η όμορφη κόρη και τα εγγόνια τους

ndp

Εδώ και 50 χρόνια είναι μαζί η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακιρογλου. Οι δύο ηθοποιοί του ελληνικού θεάτρουέχουν καταφέρει να έχουν μια μακροβιότατη σχέση με κλειδί τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά που όσο κι αν ακούγονται «καραμέλες», τελικά για κάποιο αληθινό λόγο έγιναν κλισέ.

Ενδεικτική αυτής της αλληλοεκτίμησης είναι η στήριξη του ενός στο πρόσωπο του άλλου στις πρεμιέρες τους, αλλά και η υποστήριξη σε περιπτώσεις όπως εκείνες που ο ένας από τους δύο εκφράζει έντονα τις απόψεις του δημόσια. Όπως είχε κάνει η Χρυσούλα Διαβάτη για τον Σάκη Ρουβά για παράδειγμα πριν από κάποια χρόνια (ποιο πρόσφατα τοποθετήθηκε δημόσια και για την κόντρα Σεφερλή και Ακρίτα αν δεν το πήρες χαμπάρι). Τότε ο Νικήτας Τσακίρογλου έλεγε για εκείνη: «Η Χρυσούλα έχει τις απόψεις της που είναι ευκρινείς και την ζηλεύω για την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της. Είναι πολύ σπουδαία χαρακτηριστικά και μακάρι να τα είχαμε πολλοί Έλληνες».

Οι δύο ηθοποιοί εκτός από την μεγάλη καλλιτεχνική πορεία τους, έχουν καταφέρει σε αυτά τα 50 χρόνια να έχουν δημιουργήσει και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μαζί έχουν αποκτήσει την κόρη τους Λήδα, που παρότι εμφανίστηκε μία φορά με τον πατέρα της στο Θέατρο της Δευτέρας (στην παράσταση «Η καρδιά μου εκεί πάνω στα ψηλά») σε παιδική ηλικία, δεν ακολούθησε τελικά τον δρόμο της τέχνης. Η Λήδα Τσακίρογλου είναι συμβολαιογράφος και μητέρα δύο παιδιών που έχουν παππού και γιαγιά τους διάσημους Έλληνες ηθοποιούς.

Οι τρεις γενιές της οικογένειας των δύο ηθοποιών, που διαχρονικά κρατούσαν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, σπάνια πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις. Αλλά όταν το κάνουν όπως πριν από λίγο καιρό στο Ηρώδειο, με αφορμή τη θεατρική εμφάνιση του Νικήτα Τσακίρογλου εκεί, το κάδρο που τους περιλαμβάνει γεμίζει οικογενειακή αγάπη.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency.