CELEBRITIES

O “χείμαρρος” Χρυσούλα Διαβάτη ξαναχτυπά: Ο διασκεδαστής Λαζόπουλος, ο Σεφερλής στην Επίδαυρο και ο Μπέζος

NDP Photo Agency

Αν κάτι διακρίνει τη Χρυσούλα Διαβάτη πέρα από το ταλέντο της που έχει αποδείξει τόσα χρόνια με την παρουσία της στο θέατρο και την τηλεόραση, αυτό είναι ο αυθόρμητος τρόπος με τον οποίο μιλά μπροστά στην κάμερα. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, μίλησε για όλα και πέρασε από κόσκινο τους πάντες, με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο.

Μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη αναρωτήθηκε πού θα πάνε όλοι αυτοί οι σεφ που βγαίνουν από τα realities μαγειρικής, λυπήθηκε τους συμμετέχοντες στο “Your Face Sounds Familiar” σημειώνοντας: «Τι να κάνουν οι κακομοίρηδες; Ίσως πληρώνονται, ίσως προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσα από εκεί. Πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εφήμερο», αλλά και τα κορίτσια που παίρνουν μέρος στο “Greece’s Next Top Model”. «Έδιναν ψυχή για να υπάρξουν τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια, τα οποία τα λυπάμαι. Γιατί έχουμε εμείς οίκους μόδας εδώ μεγάλους που θα πάνε να καθίσουν οι πρίγκιπες και οι σταρ στην πρώτη σειρά να χαζέψουν τα μοντέλα;» αναρωτήθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη. «Η γυναίκα είναι η κινητήριος δύναμη, αυτή που δημιουργεί που γεννάει. Είναι κρίμα που αυτή η γυναίκα έχει χαζέψει τόσο πολύ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαίρεσεις αλλά οι περισσότερες γυναίκες είναι στο επίπεδο της κότας, και όχι, έχω δει και κότες πολύ έξυπνες. Ποιος ψηφίζει όλη αυτή τη σαβούλα στη Βουλή; Οι γυναίκες κατά τη γνώμη μου είναι εκείνες που ψηφίζουν περισσότερο λάθος, και κανένας ωραίος να είναι θα τον ψηφίσουν», είπε η Χρυσούλα Διαβάτη και μετά από τις διαπιστώσεις της για το γυναικείο φύλο, προχώρησε στο επόμενο κεφάλαιο που ήταν ο Μάρκος Σεφερλής και όλα όσα ακούστηκαν για την παρουσία του στο Θέατρο Παλλάς η οποία βέβαια δεν ευοδώθηκε.

 

«Αδικήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, είναι ένα πολύ ταλαντούχο άτομο. Αυτό που κάνει το κάνει τέλεια. Είναι πηγαίο ταλέντο όπως οι πολύ παλιοί ηθοποιοί. Το Παλλάς το είπα πολυκατάστημα. Το βαφτίσαμε ξαφνικά ναό της τέχνης, και γιατί τέχνη δεν κάνει και ο Σεφερλής. Είναι ένα είδος τέχνης και αυτό, ο καθένας μας κάνει μια τέχνη», σημείωσε η Χρυσούλα Διαβάτη και στη συνέχεια σχολίασε την άποψη του Γιάννη Μπέζου πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι περισσότερο ένας άνθρωπος του θεάματος και όχι του θεάτρου. «Γιατί εκείνος τι έχει κάνει; Και τον τραγουδιστή έχει κάνει, και σε θέαμα έχει πάει; Δεν έχουμε πάει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα τέρατα;» σημείωσε η ηθοποιός που είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο στην τηλεοπτική επιτυχία «Της Ελλάδος τα παιδιά». «Πολύ πιθανό να είναι για την Επίδαυρο ο Μάρκος Σεφερλής, γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο!» κατέληξε.

Η ίδια σχολίασε και τον Λάκη Λαζόπουλο μετά από όλα αυτά, όταν ρωτήθηκε αν της αρέσει η σάτιρά του. «Ο Λάκης είναι αυτό, ο Λάκης είναι διασκεδαστής, αυτή είναι η δουλειά του. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός ο Λάκης Λαζόπουλος» σημείωσε η Χρυσούλα Διαβάτη και μετά επέστρεψε στη συζήτηση για τον εαυτό της και την σχέση της με τον Νικήτα Τσακίρογλου που μετρά πάνω από 50 χρόνια, για όσα συγχώρεσε και όσες φορές χρειάστηκε να δείξει τα «δόντια» της σε επίμονες θαυμάστριες καθώς ο σύζυγός της κολακευόταν και όπως όλοι οι «χαζούληδες άνδρες» αυτή ήταν «η φύση του». Mic drop.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency