CELEBRITIES

Οι διάσημες γυναίκες με τα ωραιότερα πράσινα μάτια

Invision/AP, File Evan Agostini

Το πράσινο δεν είναι το χρώμα που βλέπεις συχνότερα στα μάτια των γύρω σου. Μάλιστα σύμφωνα με αρκετές πηγές στο διαδίκτυο είναι το χρώμα που βλέπεις σπανιότερα στα μάτια των ανθρώπων. Παγκοσμίως λέγεται ότι το ποσοστό του πληθυσμού που τα έχει είναι μόλις 2% ενώ έρευνα πανεπιστημίου των ΗΠΑ έχει βρει πως το ποσοστό των πρασινομάτηδων στις ΗΠΑ ανέρχεται στο 15,2%. Αν τα έχεις τα πράσινα μάτια να τα χαίρεσαι. Αν σου αρέσει να τα βλέπεις (έρευνα της αμερικανικής ιστοσελίδας AllAboutVision ανέδειξε το πράσινο ως την πιο ελκυστική απόχρωση ματιών) τότε συμφωνούμε και αυτό το άρθρο για εσένα θα είναι απόλαυση. Γιατί βρήκαμε τις διάσημες γυναίκες του πλανήτη με τα ωραιότερα πράσινα μάτια για να τις χαζέψεις.

Scarlett Johansson

Jordan Strauss/Invision/AP

Δεν είναι τόσο το πράσινο που σε σαγηνεύει στην περίπτωση της Scarlett, είναι το βλέμμα σε συνδυασμό με το στραβό χαμόγελο.

Charlize Theron

Evan Agostini/Invision/AP

Το χρώμα, το σχήμα, το βλέμμα, το μυαλό από πίσω του, όλα συνηγορούν στο να είναι μαγικό κάθε κοίταγμα της πρασινομάτας Charlize.

Jennifer Connelly

Evan Agostini/Invision/AP

Κάπου ανάμεσα στο χρώμα των φουντουκιών και των πράσινων φύλλων είναι αυτό των ματιών της Jennifer Connelly.

Amanda Seyfried

Evan Agostini/Invision/AP

Ανοιχτό πράσινο στα μάτια της Amanda Seyfried με το γλυκό χαμόγελο.

Kristen Stewart

Richard Shotwell/Invision/AP

Έντονα πράσινα τα μάτια της Kristen έντονη και η προσωπικότητά της.

Emma Stone

Richard Shotwell/Invision/AP

Πράσινο βαθύ, σκούρο σαν νορβηγικό δάσος αυτό της Emma, ίσως η πιο σπάνια απόχρωση σε αυτή τη λίστα.

Rihanna

Evan Agostini/Invision/AP, File

Είναι τα ανοιχτοπράσινα μάτια της που κάνουν τόσο εξωτική την ομορφιά μιας μαύρης γυναίκας από τα Barbados όπως η Rihanna. Εντάξει, παίζει και η larger than life προσωπικότητά της ρόλο, σαφώς.

Julianne Moore

Joel C Ryan/Invision/AP

Λες και ξεπήδησε από μεσαιωνικό πίνακα είναι η Julianne Moore με τα κόκκινα μαλλιά και τα καταπράσινα μάτια της. Εξωτική ομορφιά η Rihanna; Ξωτική ομορφιά η Julianne.

Kate Middleton

Victoria Jones/Pool Photo via AP

Μπορεί να μη φαίνονται στις επίσημες εμφανίσεις στις οποίες απαιτείται να φοράει καπέλο, αλλά σε όλες τις υπόλοιπες τα πράσινα μάτια της δούκισσας του Cambridge ξεχωρίζουν από μακριά.