CELEBRITIES

Η Alanis Morissette είναι έγκυος και δεν είναι η μόνη διάσημη που έγινε μαμά μετά τα 40

Photo by Amy Harris/Invision/AP

Ζώντας σε μία κοινωνία που με κάθε τρόπο προσπαθεί να μας πείσει ότι έχουμε «ημερομηνία λήξης» και μας πιέζει να γίνουμε μαμάδες αμέσως μόλις σβήσουμε τα κεριά της τούρτας των 30στων μας γενεθλίων ειδήσεις όπως αυτή της τρίτης εγκυμοσύνης της Alanis Morissette που είναι αισίως 44 ετών είναι ένα τρανταχτό «in your face» σε όποιον σου πει «τι το καθυστερείς;».

Η Alanis ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από λίγες μέρες μέσα από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο Instagram. Αυτό θα είναι το τρίτο της παιδί με τον ράπερ Mario Treadway ή SoulEye όπως είναι γνωστός μετά τον Ever Imre και την Onyx Solace. Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της το 2016, όταν ήταν 41 ετών, η τραγουδίστρια υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι έτοιμη να ζήσει την μητρότητα ξανά. Η Alanis Morissete  δεν είναι η μόνη διάσημη γυναίκα που ζει την εγκυμοσύνη μετά τα 40 και εμείς συγκεντρώσαμε 6 ακόμα ηθοποιούς και τραγουδίστριες που έγιναν μαμάδες σε αυτή την πιο «ώριμη» ηλικία.

View this post on Instagram

so much NEWness…

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

 

Brigitte Nielsen

View this post on Instagram

family getting larger #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Η 54χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε την πέμπτη εγκυμοσύνη της μέσω του Instagram και του Twitter τον Μάιο του 2018 δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την φουσκωμένη κοιλιά της. «Η οικογένεια μεγαλώνει» έγραψε η Brigitte Nielsen που παντρεύτηκε τον 39χρονο σύζυγό της Mattia Dessi to 2006. Η κόρη τους, Frida γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018.

Rachel Weisz

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Στα 48 της χρόνια η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Daniel Graig περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από συνέντευξή της στους «The New York Times» όπου είπε «Θα κάνουμε έναν μικρό άνθρωπο». Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο άνθρωπος αυτός γεννήθηκε και σύμφωνα με όσα γράφτηκαν ήταν ένα κοριτσάκι. Τόσο η Rachel όσο και ο Daniel είχαν ήδη γίνει γονείς από προηγούμενες σχέσεις τους.

Janet Jackson

AP Photo/Kin Cheung

AP Photo/Kin Cheung

Σε ηλικία 50 ετών απέκτησε τον γιο της Eissa με τον πρώην σύζυγό της Wissam Al Mana η Janet Jackson. Οι φήμες για την εγκυμοσύνη ξεκίνησαν όταν εκείνη σταμάτησε την περιοδεία της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ενώ τις επιβεβαιώσε ο αδερφός της Jermaine Jackson λίγο καιρό μετά.

Laura Linney

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

49 ετών ήταν η ηθοποιός Laura Linnery όταν γεννήθηκε ο γιος της Bennet. Δύο χρόνια μετά αποκάλυψε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της ήταν η προχωρημένη της ηλικία και το γεγονός ότι για χρόνια προσπαθούσε ανεπιτυχώς να αποκτήσει παιδί.

Geri Halliwell

View this post on Instagram

God bless Mother Nature #mamaspice

A post shared by geri (@therealgerihalliwell) on

Ο George ήταν το δεύτερο παιδί της τραγουδίστριας και το πρώτο που απέκτησε με τον σύζυγό της Christian Horner. Ήταν 44 ετών όταν γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2017.

Gwen Stefani

Photo by Amy Harris/Invision/AP

Photo by Amy Harris/Invision/AP

Ο Apollo, ο τρίτος γιος της Gwen Stefani ήρθε στον κόσμο όταν η μαμά του ήταν 44 ετών. «Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που έχω αυτούς τους τρεις» είπε η Gwen Stefani στο People. «Είναι εκπληκτικοί» συμπλήρωσε μιλώντας για τους τρεις γιου της, Apollo, Kingston και Zuma από τον γάμο της με τον Gavin Rossdale που πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Amy Harris/Invision/AP