CELEBRITIES

Το φοβερό κορμί της Serena Williams και η απάντησή της στο body shaming που έχει δεχτεί

Η Serena Williams φωτογραφίζεται για το περιοδικό The Fader και δηλώνουμε εντυπωσιασμένες από το γυμνασμένο της κορμί. Το ξέραμε αλλά μία φωτογραφία είναι πάντα μία επιπρόσθετη επιβεβαίωση.

Όταν την ρωτούν για την άποψη του κόσμου αναφορικά με την εικόνα της εκείνη απαντά: ”Πάει κάπως έτσι. Κάποιοι λένε ‘Είναι πολύ δυνατή’ ενώ κάποιοι άλλοι ‘Είναι πολύ σέξι” και σκέφτομαι ‘μπορείς να διαλέξεις μία από όλες;’ Βέβαια, από την άλλη δε με νοιάζει καθόλου ποια από όλες θα επιλέξουν. Αυτή είμαι εγώ και ποτέ δε θα αλλάξω αυτό που είμαι”.

”Για κάθε ένα αρνητικό σχόλιο λαμβάνω χιλιάδες θετικά. Επιλέγω να εστιάζω στους ανθρώπους που με υποστηρίζουν και μου λένε πως αποτελώ πηγή έμπνευσης για αυτούς”.

Τον Ιανουάριο του 2015 η Serena κατέκτησε τον 6ο της τίτλο στο απλό του Αυστραλιανού Όπεν, επικρατώντας της Maria Sharapova στον τελικό που έγινε στις 31 Ιανουαρίου. Τον Ιούνιο του 2015 η Williams κέρδισε και το απλό του Ρολάν Γκαρός και τον επόμενο μήνα το απλό του Γουίμπλεντον, τίτλο που κατέκτησε και τον Ιούλιο του 2016.

Απολαύστε!

Serena Williams

 

A photo posted by The FADER (@thefader) on

 

A photo posted by The FADER (@thefader) on

 

A video posted by The FADER (@thefader) on