CELEBRITIES

Η Lindsay Lohan θα κάνει μπάνιο δίπλα σου

Η Lindsay φαίνεται είχε περάσει καλά την προηγούμενη φορά που είχε έρθει για διακοπές στην Μύκονο, οπότε είπε να έρθει ξανά μια βόλτα από τα μέρη μας.

Το ανακοίνωσε μάλιστα στο instagram της, στο οποίο ανέβασε ένα βίντεο από το snapchat (σε περίπτωση που δεν την ακολουθούν όλοι οι θαυμαστές της και δεν μάθουν τα σχέδια της για το καλοκαίρι).

“Greece here we come”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο και είμαστε σίγουρες ότι σύντομα θα δούμε αρκετές φωτογραφίες της στα ελληνικά νησιά.

Εδώ που τα λέμε λίγες διακοπές μάλλον τις χρειάζεται, γιατί όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή της και δεν το λες και εύκολο task αυτό.

“Γράφω ένα βιβλίο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ τις προσωπικές μου εμπειρίες και πως μπορείς να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια σου εμφανίζονται στη ζωή. Εύχομαι όσα γράψω να φανούν χρήσιμα σε άτομα που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω πλέον την δυνατότητα και την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να μιλήσω για το πως μπορείς να βρεις ξανά τον εαυτό σου μετά από άσχημες εμπειρίες” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εδώ που τα λέμε, αν ένας άνθρωπος μπορεί να μιλήσει για το πως μπορείς να αλλάξεις προς το καλό τη ζωή σου είναι η Lilo, η οποία έχει παλέψει με διάφορους εθισμούς που της κόστισαν την καριέρα της.

Greece here we come! @alianamusic @mikelohan

A video posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on