Η Δέσποινα Βανδή καταγγέλλει το περιοδικό YOU για ψεύτικες δηλώσεις

Η Δέσποινα Βανδή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με ένα instagram post.

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού YOU υπήρξε δημοσίευμα σχετικά με τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, το οποίο είχε, σύμφωνα με το περιοδικό, αποκλειστικές δηλώσεις της τραγουδίστριας.

''Η κλοπή είναι τρομακτική σαν βιασμός'' ήταν ο τίτλος του άρθρου, αλλά πριν λίγα λεπτά η Δέσποινα απάντησε σε αυτό το δημοσίευμα με ένα instagram post, στο οποίο ξεκαθαρίζει πώς δεν μίλησε ποτέ στο περιοδικό και ότι οι δηλώσεις είναι ψεύτικες.

''Το να τιτλοφορείται με δήθεν δηλώσεις μου «ήταν σα βιασμός» είναι αναξιοπρεπές και ανέντιμο. Θα πρεπε να σέβεστε περισσότερο ανθρώπους και καταστάσεις'' έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας και μέσα σε λίγα λεπτά το post συγκέντρωσε πάνω από 2 χιλιάδες likes.

Σήμερα το πρωί διαπίστωσα πως κυκλοφορεί το περιοδικό You με αποκλειστικές μου δηλώσεις,τις οποιες ποτε δεν έδωσα.Αυτην τη στιγμή κύριο μέλημα μας είναι η ψυχολογία των παιδιών μας και κάνουμε προσπάθεια να «γράψει»όλο αυτό που συνέβη,όσο πιο ανώδυνα γίνεται,στην ψυχή τους.Το να τιτλοφορειτε με δήθεν δηλώσεις μου «ήταν σα βιασμός» είναι αναξιοπρεπές και ανέντιμο. Θα πρεπε να σέβεστε περισσότερο ανθρώπους και καταστάσεις.

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ