CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαΐδης: Όσα δήλωσαν μετά τη διάρρηξη του σπιτιού τους

Το Σάββατο ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή έπεσαν θύματα ληστείας, αφού ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία του ζευγαριού στη Βούλα και απέσπασαν λεία πολλών χιλιάδων ευρώ.

Η εισβολή πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 το απόγευμα και 10 το βράδυ, ενώ κανείς από την οικογένεια Νικολαΐδη δεν βρισκόταν στο σπίτι. Έτσι, οι κακοποιοί είχαν όλη την ώρα να ψάξουν, να βρουν και να αφαιρέσουν κοσμήματα τεράστιας αξίας αλλά και μετρητά τα οποία το ζευγάρι κρατούσε στο σπίτι του. Την ώρα της κλοπής ευτυχώς το ζευγάρι και τα παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι. Η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στο θέατρο, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αποχωρήσει για λίγο ώστε να πάει να πάρει το γιο τους, Γιώργο από φιλικό σπίτι και η μεγάλη κόρη τους, η Μελίνα, ήταν σε μία φίλη της. Οι ληστές μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε σε ερώτηση ρεπόρτερ του Star τα εξής: “Όλα ok, δεν θέλω να πω κάτι, μη με πιέζετε”.

H Δέσποινα Βανδή έκανε το παρακάτω post στο instagram:

nn

“Σας ευχαριστούμε παρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο!Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece!Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν!Εχω μια αρχή στη ζωή μου…Όταν κανεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κανεις καλό αυτό επιστρέφει…

Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου..”.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency