CELEBRITIES

Βανδή – Συνατσάκη – Παπαδημητρίου – Βογιατζάκη: Οι φωτογραφίες από τα καμαρίνια που θα σου θυμίζουν τις φίλες σου

NDP Photo Agency

Η παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία όλο το καλοκαίρι. Μάλιστα έχει γίνει το σημείο συνάντησης όλων των διασήμων, καθώς συχνά πυκνά ο φωτογραφικός φακός εντοπίζει ανάμεσα στους θεατές πρόσωπα που γνωρίζουμε καλά μέσα από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο ή το θέατρο. Αυτή τη φορά ανάμεσα στους θεατές της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, η Κατερίνα Λέχου κ.α., βρέθηκαν η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και η Σοφία Βογιατζάκη.

Διάβασε κι αυτό: H Μαίρη Συνατσάκη με φούξια μπικίνι γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ

Οι τρεις τους συναντήθηκαν στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή την οποία έσπευσαν να συγχαρούν μετά το τέλος της παράστασης και έβγαλαν τις πιο εύθυμες φωτογραφίες μαζί της. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στα πόδια της Σοφίας Βογιατζάκη, ενώ στη συνέχεια πήρε στα δικά της την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη έκαναν κάποιες κινήσεις, ολίγον χορευτικές, ολίγον σαν νοερό σερφ και χαμογέλασαν πλατιά στον φακό.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, είπαν να ποζάρουν σοβαρές μεν, περιχαρείς δε μπροστά στο μπάνερ της παράστασης, όπως βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία. Και δεν ξέρω αν εσύ ακούς κάτι μέσα στο κεφάλι σου τόση ώρα, αλλά εγώ ξεκάθαρα όσο κοίταζα τις φωτογραφίες τους άκουγα το «Όσο έχουμε τα νιάτα, νιάτα, ΝΙΑΤΑ. Με ένα εύθυμο τραγούδι, μένουμε πάντα παιδιά». Δεν ξέρω ίσως με επηρέασε ο τίτλος της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» που αναφέρεται στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που αγαπήσαμε, ίσως οι πόζες, πάντως το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα από την ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Ραντεβού στον Αέρα», έμεινε στο μυαλό μου και θα το μοιραστώ μαζί σου να συνοδέψεις κι εσύ καταλλήλως το χάζι στις πιο πάνω φωτογραφίες.

 

Μήπως να το σκεφτεί η Δέσποινα Βανδή για μια διασκευή του τραγουδιού με τις Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Σοφία Βογιατζάκη στα μπαλέτα;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency