CELEBRITIES

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή τραγουδά το “Shallow” και ένα μήλο μόλις έπεσε κάτω από τη μηλιά

Instagram/Desp1naVandi

Το ότι η Δέσποινα Βανδή είναι μια περήφανη μητέρα το ξέρεις ήδη. Το ότι ένας από τους λόγους που είναι περήφανη για την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη είναι η υπέροχη φωνή της θα το μάθεις από το παρακάτω video που τράβηξε η τραγουδίστρια. Η Μελίνα στο κέντρο της σκηνής με ένα μικρόφωνο τραγουδά το «Shallow», το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι της Lady Gaga για την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται». Η Δέσποινα Βανδή με το κινητό ανά χείρας καταγράφει τη στιγμή. Το συναίσθημα; Ξεκάθαρα συγκίνηση.

«Κι εγώ η μάνα σύγκινουμαι. Λουλούδι μου» έγραψε η τραγουδίστρια για του λόγου το αληθές συνοδεύοντας το video της. Καθόλου παράλογο θα συμπληρώσω εγώ, αφού με την κόρη της είναι αχώριστες και μοιράζονται μια πολύ τρυφερή σχέση. Η Μελίνα είναι εκείνη, που θα δεις να απαθανατίζεται σε βόλτες με την μητέρα της στην αγορά, που τη συνοδεύει σε θεατρικές πρεμιέρες και που βρισκόταν πιο συχνά από όλους στα παρασκήνια του Mamma Mia, του μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε η Δέσποινα Βανδή την περασμένη σεζόν και όπως βλέπεις καθόλου τυχαία, αφού το τραγούδι την γοητεύει ιδιαίτερα. Και εκείνη με τη φωνή της γοητεύει τους υπόλοιπους.

 

Νομίζω μετά από αυτό είναι ασφαλές να πούμε πως η 15χρονη Μελίνα δεν μοιάζει στην μαμά της μόνο εμφανισιακά, έχει κληρονομήσει και τις καλλιτεχνικές της τάσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Desp1naVandi