CELEBRITIES

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με την 15χρονη κόρη της, Μελίνα. Σταμάτα ό,τι κάνεις

NDP Photo Agency

Επίσημη πρεμιέρα έκανε στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», το μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», το οποίο υπογράφει το δίδυμο Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, ενώ τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Μια από τους πρωταγωνιστές, είναι και η Δέσποινα Βανδή η οποία είχε στο πλευρό της την κόρη της Μελίνα.

Στάθηκαν μπροστά στους φωτογράφους και ιδού.

Διαβάστε ακόμα: Οι sexy εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του θεάτρου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μαμά και κόρη κι αν δεν ήξερες τη συγγένεια θα μπορούσες να πεις πως βλέπεις δύο αδερφές. Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και η Μελίνα Νικολαΐδη φορούσαν μίνι φορέματα και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στις αρχές Φεβρουαρίου η Δέσποινα Βανδή είχε ποστάρει μία κοινή τους φωτογραφία και είχε αναφέρει: «Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό. Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο! Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου, να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία, Ministry of Sound, από χώρα σε χώρα -Ρωσία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σουηδία- κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι. Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν το χαιρόμουν.

Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της, να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της. Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα. Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου. Είχα γίνει μάνα και ήταν το μόνο που με ένοιαζε. Δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Το παιδί μου έγινε 15. Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι. Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι ”καλά έκανα”.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency