CELEBRITIES

Η Δέσποινα Βανδή μιμείται τη Βίρνα Δράκου στη Σύρο. Τουλάχιστον προσπαθεί

Instagram/despoinavandi

Εικοσιεπτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που το πρώτο επεισόδιο της Λάμψης, της μακροβιότερης ελληνικής τηλεοπτικής σειρά προβλήθηκε στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η σαπουνόπερα του Νίκου Φώσκολου εκεί στο μακρινό 1991 μας σύστησε τους ήρωές της μέσα από μια μαγική αρχική σκηνή στους τίτλους αρχής που έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων μας, μαζί και της Δέσποινας Βανδή.

 

Όλοι μαζί οι ήρωες περπατούσαν μπροστά από τον κρυστάλλινο πύργο της Giant, της εταιρείας που έτρεφε τους περισσότερους εξ αυτών, διώχνοντας τα δεκάδες περιστέρια που πετούσαν προς την κατεύθυνση της κάμερας. Αργότερα -οι τίτλοι αρχής τότε κρατούσαν τουλάχιστον 3 λεπτά- η κεντρική ηρωίδα, η Βίρνα Λιώσση Δράκου, η αντιεισαγγελέας εφετών, την οποία υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη καθόταν ανάμεσα στα περιστέρια που πετούσαν γύρω της. Αναρωτιέσαι τώρα που κολλάει με όλα αυτά η Δέσποινα Βανδή; Η ίδια στο εξηγεί στο τελευταίο της post στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στη Σύρο κι εκεί συνάντησε κάποια (πολλά) περιστέρια. Θέλησε λοιπόν να μιμηθεί τη Βίρνα Δράκου αλλά το project της δεν είχε μεγάλη επιτυχία. Γιατί; Τα περιστέρια ατάραχα δεν πέταξαν. «Μπροστά στο Δημαρχείο της Σύρου ως μια άλλη Βίρνα. Με εξημερωμένα περιστέρια όμως δεν πας πουθενά» εγραψε η Δέσποινα Βανδή. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα την έκανε να γελάσει.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Despinavandi