CELEBRITIES

H Δέσποινα Βανδή μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της, Γιώργο

Instagram/desp1navandi

Στη σκηνή του θεάτρου Άλσος το βράδυ της Κυριακής εκτός από τα τραγούδια της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» ακούστηκε και το "Happy Birthday" και όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν μέσα στο τυπικό μουσικό πρόγραμμα του έργου των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Το βράδυ της Κυριακής, η Μελίνα και ο Γιώργος Νικολαΐδης, τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, βγήκαν από τα παρασκήνια κρατώντας μια τούρτα για τη μητέρα τους, που σήμερα, 22 Ιουλίου κλείνει τα 50 της χρόνια.

Με χαρά μεγάλη και συγκίνηση, κατεβαίνοντας από τη σκηνή, η Δέσποινα Βανδή  πόζαρε μαζί με τη Μελίνα αλλά και τον 12χρονο Γιώργο, το πρόσωπο του οποίου έδειξε για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς της ακόλουθους.

Διάβασε επίσης: Τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή δούλευαν στην περιοδεία του Mamma Mia

«Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα! Την οργάνωσαν τα παιδιά μου! Συνεργοι,φίλοι και συνεργατες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη! #birthdaygirl», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και η φωτογραφία «προσωποποίηση της οικογενειακής ευτυχίας» γέμισε με like, σχόλια και ευχές.

Η τραγουδίστρια έχει κάνει πρόσφατα το ίδιο με την 16χρονη κόρη της Μελίνα, με την οποία είναι αχώριστες. Η Μελίνα πρωταγωνιστούσε σε πολλές φωτογραφίες της διάσημης μητέρας της, αλλά μόνο πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή άφησε το πρόσωπό της να φανεί στο Instagram.

«Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να βρουν τι θέλουν να κάνουν, να το αγαπήσουν για να μην τους φαίνεται μετά η δουλειά, δουλειά σκληρή. Εγώ και ο Ντέμης, σε περίπτωση που θα ήθελαν τα παιδιά να ακολουθήσουν το δρόμο μας, θα είμαστε πιο αυστηροί από όλους τους άλλους για να τα προστατεύσουμε», είχε πει πρόσφατα για τα παιδιά της σε συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή. Παρεμπίπτοντος, τα έλεγε όλα αυτά φορώντας το φόρεμα που χθες φορούσε η 16χρονη κόρη της, όπως βλέπεις στο παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης της στη Φαίη Σκορδά. Μαμά και κόρη με κοινό στυλ, κοινή αγάπη για το τραγούδι και μια μεγάλη αγάπη μεταξύ τους.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/desp1navandi