CELEBRITIES

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η πιο κομψή καλεσμένη στο γάμο Αντώνη Ρέμου – Υβόννης Μπόσνιακ

Instagram/Mirodesigners

Μπορεί όλα τα φώτα το βράδυ του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου να ήταν στραμμένα στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά με αφορμή τον ρομαντικό γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, αλλά τις εντυπώσεις δεν κέρδισε μόνο η εντυπωσιακή νύφη. Η Δέσποινα Βανδή που βρέθηκε ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους του γάμου ήταν με διαφορά η πιο κομψή παρουσία της βραδιάς.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μέσα στο ρομαντικό σκηνικό που είχε στηθεί στο κτήμα σαν ηρωίδα βγαλμένη κατευθείαν από τις σελίδες του παραμυθιού. Απόλυτα συντονισμένη με το κλίμα της διακόσμησης του χώρου βρέθηκε εκεί με μακρύ φόρεμα Mi-Ro σε nude απόχρωση το οποίο κάλυπτε αέρινο τούλι και κεντητό μπούστο.

View this post on Instagram

@desp1navandi in Mi-Ro couture outfit #mirodesigners

A post shared by Mi-Ro Designers (@mirodesigners) on

View this post on Instagram

Να ζήσετε !!!!! @aremovic @yvonini

A post shared by Ilias Kokotos (@iliaskokotos) on

 

Το φόρεμα αποτελούνταν από δύο κομμάτια κι έτσι για τη δεξίωση η Δέσποινα Βανδή αποχωρίστηκε τη full skirt της και έμεινε με την πιο εφαρμοστή εκδοχή του φορέματος με τα ιδιαίτερα κεντήματα σε όλο το μήκος του.

View this post on Instagram

#wedding #antonisyvonni #part2 @desp1navandi

A post shared by Ilias Kokotos (@iliaskokotos) on

 

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους με την επιμέλεια της Βάσως Νακοπούλου. Εύγε.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mirodesigners