CELEBRITIES

Είδαμε τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή και σε συμβουλεύουμε να πάρεις βαθιές ανάσες πριν τους δεις κι εσύ

NDP Photo Agency

Σου έχουμε πει πολλές φορές και δεν θα κουραζόμαστε ποτέ να στο λέμε πως κάθε σώμα είναι όμορφο, κάθε σωματότυπος είναι ωραίος, κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και τον αποδέχεται είναι για εμάς καλλονή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σώματα που θαυμάζουμε, κοιλιακοί που μας θυμίζουν την παλιά καλή, απλή αριθμητική που μαθαίναμε στο σχολείο, πόδια που μας μοιάζουν ατελείωτα και μπράτσα που αναρωτιόμαστε πόσα βάρη πρέπει να σηκώνουν οι κάτοχοι τους για να αποκτούν τέτοια γράμμωση. Στην κατηγορία κοιλιακοί, λοιπόν, μια Ελληνίδα καλλιτέχνης που μας κάνει ασυναίσθητα να λέμε "Wow" είναι η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 50 της χρόνια μοιράστηκε πρόσφατα μία φωτογραφία της στο Instagram, όπου οι κοιλιακοί της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και όλα τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά.  

Διάβασε κι αυτό: Η Δέσποινα Βανδή έγινε 50 κι έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα για την ηλικία

 

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μία φωτογραφία της με τον καλό της φίλο, PR manager του Hotel Met στη Θεσσαλονίκη, Σάββα Σπαθαρίδη, αλλά τον Σάββα Σπαθαρίδη λίγο τον προσέξαμε. Αντιθέτως προσέξαμε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της τραγουδίστριας και καταλάβαμε για μία ακόμα φορά ότι όταν κάποιος λατρεύει τη γυμναστική όσο εκείνη, το αποτέλεσμα φαίνεται ξεκάθαρα. Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται συχνά στον λογαριασμό της στιγμιότυπα από την προπόνησή της αλλά και συμβουλές ευεξίας προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

«Με μια καλή προπόνηση η μέρα ξεκινάει διαφορετικά. Όσο κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο πραγματικά προσπαθήστε να βρείτε έστω μια ώρα για το εαυτό σας και αφιερώστε την στην άσκηση του σώματος σας. Η ευεξία που θα αισθανθείτε είναι αναντικατάστατη. Είμαι σίγουρη ότι εάν το προγραμματίσετε όπως τόσα άλλα θα τα καταφέρετε», είχε γράψει πριν καιρό στο Instagram της. Η ίδια αν και επιτρέπει στον εαυτό της αποχή από την άσκηση αλλά και διατροφικές παρεκκλίσεις από το πρόγραμμά της στις διακοπές, φέτος περνάει τι καλοκαίρι της στην Αθήνα αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος. «Δεν έχει που δεν έχει διακοπές φέτος το καλοκαίρι ας γυμναστούμε τουλάχιστον. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν σε μια παραλία μέσα έξω στο νερό και σε μια προσωπική αναμέτρηση με ένα club sandwich,να σε φάω να μη σε φάω! Φεύ! Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις», έγραψε πρόσφατα στο Instagram της.

 

Η τραγουδίστρια δεν παραλείπει να δίνει και τα δικά της tips για σωστή διατροφή μέσω των social media. «Τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά. Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματά σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε. Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά!», είχε πει η τραγουδίστρια, ουσιαστικά αποκαλύπτοντας το αυτονόητο: Ό,τι κι αν θες να πετύχεις, είτε αυτό είναι γράμμωση στους κοιλιακούς σου, είτε μια σωστή διατροφή, είτε να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, είτε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, όλα θέλουν τον απαραίτητο κόπο.

Αυτά είχα να σου πω και σου αφήνω κι άλλο ένα video της Δέσποινας Βανδή να γυμνάζεται για να έχεις να εμπνέεσαι παρακάτω.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency