Δέσποινα Βανδή: Οι στιγμές της στην Κρήτη και το βιβλίο που δεν άφησε από τα χέρια της

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Κρήτη με τον θίασο του Mamma Mia.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Κρήτη για τις ανάγκες της περιοδεία του Mamma Mia και από εκεί περιέγραψε τις ιδανικές της διακοπές λέγοντας: «Μια από τις πιο μεγάλες μου απολαύσεις τις μέρες του καλοκαιριού είναι ο ελληνικός καφές και ένα καλό βιβλίο!». Και το απέδειξε αφού στις περισσότερες από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε από την Κρήτη ποζάρει με το βιβλίο της στο χέρι.

Ξέρετε ποσο αγαπώ την Κρήτη!Πως να μην άλλωστε! Οι άνθρωποι το φαγητό η μουσική η ρακί η ιστορία ο ήλιος της! Αδύνατον να μη σε σαγηνεύσει! Μια από τις πιο μεγάλες μου απολαύσεις τις μέρες του καλοκαιριού είναι ο ελληνικός καφές και ένα καλό βιβλίο!Και εδώ στο #cretamaris όλα γίνονται ακόμα καλύτερα! Λίγες ώρες λοιπόν πριν την τελευταία μας παράσταση εδώ στο Ηράκλειο @mammamiagreece θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!Ρεθυμνο,Χανια και τώρα εδώ ήταν μοναδικά! #crete #island #greece #summertour @mammamiagreece

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 

«Το βιβλίο επειδή με ρωτάτε όλοι είναι το Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μιλάει για την Αγάπη, έχει γραφτεί το 1978 από τον Σκοτ Πεκ και αναφέρεται τόσο στην αλήθεια της αγάπης όσο και στους μύθους γύρω από αυτήν! Διαβάστε το! Εγώ θα έλεγα πως θεωρητικά μου... τακτοποίησε πολλές σκόρπιες σκέψεις μου!» έγραψε σε μία από αυτές τις αναρτήσεις της η Δέσποινα Βανδή.

Ευκαιρία να μαζέψω λίγο ήλιο κι εγώ εδώ στο Ηράκλειο! Πρώτη φορά εφτασα στην Κρήτη κι ήμουν πιο άσπρη κι από τους Σουηδούς γύρω μου! @mammamiagreece vs μπάνια =20-5! Και δεν το βλέπω να αλλάζει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ! Το βιβλίο επειδή με ρωτάτε όλοι είναι το Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μιλάει για την Αγάπη ,έχει γραφτεί το 1978 από τον Σκοτ Πεκ και αναφέρεται τόσο στην αλήθεια της αγάπης όσο και στους μύθους γύρω από αυτήν! Διαβάστε το!Εγω θα έλεγα πως θεωρητικά μου...τακτοποίησε πολλές σκόρπιες σκέψεις μου!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 

Και για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, σου παραθέτω λίγες φράσεις από το φιλοσοφικό αυτό βιβλίο: «Η γνήσια αγάπη είναι θεληματική περισσότερο παρά συναισθηματική. Ο άνθρωπος που πραγματικά αγαπά το κάνει εξαιτίας της απόφασης να αγαπήσει. Αυτός ο άνθρωπος έχει δεσμευθεί να αγαπά είτε υπάρχει το αίσθημα της αγάπης είτε όχι».

 

Η Δέσποινα Βανδή πάντως εκτός απο το βιβλίο της απόλαυσε και την βόλτα στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού από όπου μοιράστηκε στιγμιότυπα το Σάββατο 4 Αυγούστου.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/desp1navandi

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ