CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαΐδης: Ο έρωτας που κρατά 20 χρόνια σε μία σπάνια φωτογραφία

ndp

Όλα τα κλισέ περί του γάμου που σκοτώνει τον έρωτα, την ρουτίνα που είναι αναπόφευκτη και τον έρωτα που είναι αποτέλεσμα χημείας και αναπόφευκτα κάποια στιγμή φθίνει, τα ξέρεις. Καιρός να τα ξεχάσεις γιατί υπάρχει στην ελληνική showbiz που θα σου αποδείξει το αντίθετο σε μία και μόνο φωτογραφία. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, 20 χρόνια αφού έγιναν ζευγάρι κοιτάζονται στα μάτια, ποζάρουν αγκαλιά και γεμίζουν καρδούλες και βέλη έρωτα την οθόνη σου.

Instagram/haris_sianidis

Instagram/haris_sianidis

Το παραπάνω στιγμιότυπο κατέγραψε ο καλός τους φίλος Χάρης Σιανίδης κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους για τα γενέθλια του Τραΐανού Δέλλα. Στην έξοδό του, λοιπόν, το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο όσο την πρώτη ημέρα της γνωριμίας του. Δεν είναι τυχαία και η λεζάντα «20 χρόνια εραστές» που χρησιμοποίησε ο PR Manager, όταν μιλάμε για τέτοιο έρωτα. «Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό. Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω; Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε. Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά. Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”. Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια “άντε γεια”. Στη δική μας περίπτωση μετρά είκοσι χρόνια. Σου κάνει;», είχε πει στο περιοδικό Gala η Δέσποινα Βανδή. Και μετά τα φωτογραφικά πειστήρια εμένα τουλάχιστον μου κάνει Δέσποινα, για τους άλλους όρκο δεν παίρνω.

Για την ιστορία, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή τους ότι η πρώτη γνωριμία είχε γινει τηλεφωνικά. Εκείνος την πήρε τηλέφωνο χωρίς να τη γνωρίζει, της συστήθηκε και εκείνη νομίζοντας ότι της έκαναν φάρσα απάντησε πώς ήταν ο Πάπας. «Μιλούσαμε για πάρα πολύ καιρό. Είχαμε ατελείωτες ώρες φλερτ μέσω τηλεφώνου. Μεσολάβησε μεγάλο διάστημα για να βγούμε για πρώτη φορά έξω. Ήταν ωραίο αυτό. Όταν πια συναντηθήκαμε, θυμάμαι ότι στο πρώτο μας ραντεβού αισθανόμουν πολύ αμήχανα και δεν μπορούσα να τον κοιτάξω στα μάτια. Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο αγόρι» είχες πει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο γάμος έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ και έναν χρόνο μετά υποδέχτηκαν την κόρη τους, Μελίνα στον κόσμο. Το 2007 έγιναν για δεύτερη φορά γονείς αποκτώντας τον Γιώργο. Φέτος το ζευγάρι εκτός από την ζωή του μοιράζεται και την ίδια τηλεοπτική στέγη, αφού ανήκουν και οι δύο στο δυναμικό του Open.

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency