CELEBRITIES

Σκάνδαλο για τον David Beckham: Τα emails που τον “καίνε”

Χάκερς μέσω ρώσικων server κατάφεραν να υποκλέψουν emails του David Beckham που αποκαλύπτουν ένα όχι και τόσο αγγελικά πλασμένο πρόσωπο. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει μία σκοτεινή πλευρά αναφέρουν τα ξένα μέσα που δημοσιεύουν την είδηση και δείχνουν πίσω από το μύθο του.

Εμφανίζονται συνομιλίες του ίδιου με τον Simon Oliviera, επί χρόνια υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων του, αναφορικά με την προσπάθειά του να κερδίσει τον τίτλο του Ιππότη. Όπως φαίνεταιο Oliviera προσελήφθη για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο του ποδοσφαιριστή με απώτερο στόχο τον τίτλο.

Ο Beckham σύστησε ταμείο ενίσχυσης της Unicef, με προσωπικά του χρήματα, το οποίο ονόμασε ‘7’ από τον αριθμό της φανέλας του. Όταν ο Oliviera του πρότεινε να δωρίσει μέσω του λογαριασμού αυτού το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε ένα φιλανθρωπικό γεύμα της Unicef εκείνος αρνήθηκε και απάντησε εκνευρισμένα:

”Δε θέλω να βάλω τα προσωπικά μου χρήματα. Το να χρηματοδοτήσω το ταμείο είναι σα να βάζω τα προσωπικά μου χρήματα μέσα. Αν δεν υπήρχε το ταμείο, τα λεφτά αυτά θα ήταν για μένα. Αυτά τα γ@μ@μένα λεφτά είναι δικά μου.”

Η πορτογαλική αστυνομία έλαβε έναν φάκελο με τα στοιχεία και ερευνά την υπόθεση εδώ δώδεκα μήνες. Οι δράστες φέρονται να έχουν στο στόχαστρό τους μία σειρά από εταιρίες συνδεδεμένες με τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ο Beckham είναι ένα από τα θύματα.