CELEBRITIES

Καυτά αγόρια στον ήλιο

Καύσωνας σύμφωνα με το deltiokairou.gr αλλά εμείς θα επιδεινώσουμε την κατάστασή σου με sexy αγόρια, γυμνά, στη θάλασσα και με κορμί λαμπάδα.

Κι αφού στις ελληνικές παραλίες βλέπουμε συνήθως κάγκουρες καλό θα ήταν να κάνουμε ένα οφθαλμόλουτρο μέσω υπολογιστή. Ας μας μεταφέρουν οι φωτογραφίες τους σε παραλίες εξωτικές με κορμιά γυμνασμένα, κοιλιακούς χάρμα και πλαϊνά κόλαση.

Άλλοι πιο μικροί, άλλοι πιο μεγάλοι. Κάποιοι τούμπανα και κάποιοι γυμνασμένοι αλλά με μέτρο. Τι σημασία έχει; Το αποτέλεσμα είναι καυτό ανεξαρτήτως ”φουσκώματος”.

Το θέμα θα χωριστεί σε τρεις κατηγορίες: New entries, κλασικές αξίες και δεν σου το ‘χα. Όπως καταλαβαίνετε οι δύο πρώτες είναι προφανείς και περιλαμβάνουν ονόματα όπως αυτά του David Beckham, του Matthew McConaughey και του Justin Bieber.

Η τρίτη περίπτωση παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάποια αγόρια δεν τα είχε υπολογίσει το μάτι μας σωστά. Με τα ρούχα τους χειμερινούς μήνες δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πως από κάτω κρύβεται θησαυρός. Επάξια στην κατηγορία ”και δεν σου το ‘χα” μπαίνει ο Liam Payne από τους One Direction.

Liam Payne

 

Anthony Kiedis

 

Justin Bieber

 

Adam Levine

 

Chris Brown

 

Usher

 

David Beckham

 

Matthew McConaughey

 

Gerard Piqué

 

Eric Dane

 

Hugh Jackman

 

Gerard Butler

 

Ryan Reynolds

 

Kellan Lutz

 

Andrea Pirlo