CELEBRITIES

Ο Daniel Day-Lewis μιλάει στο W για την απόφασή του να εγκαταλείψει την υποκριτική

Τον περασμένο Ιούνιο διαβάζαμε στο Variety ότι ο βραβευμένος με 3 Όσκαρ Daniel Day-Lewis θα παρατήσει την υποκριτική και δεν θα τον δούμε ξανά στην μεγάλη οθόνη. Η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2018 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Paul Thomas Anderson και πραγματεύεται τη ζωή του Reynolds Woodcock, ενός σχεδιαστή μόδας που γνωρίζει την Alma, μια γυναίκα που γίνεται μούσα και ερωμένη του.

”Πριν περίπου δύο χρόνια, ο Daniel Day-Lewis έφτιαξε ένα φόρεμα Balenciaga, ως μέρος της προετοιμασίας του για να υποδυθεί τον Reynolds Woodcock. Εκείνη τη στιγμή ο Day-Lewis, δεν γνώριζε ότι ο Woodcock θα ήταν ο τελευταίος ρόλος που θα ενσαρκώσει. Δεν είχε καταλάβει ότι η ταινία αυτή θα τον έριχνε σε βαθιά κατάθλιψη, που θα τον οδηγούσε σε δημόσια ανακοίνωση της παραίτησής του. Αντίθετα, ήταν, όπως πάντα, πρόθυμος να βυθιστεί σε μια ακόμα κινηματογραφική προσωπικότητα” σημειώνει η Lynn Hirschberg που του πήρε συνέντευξη για το W Magazine.

A post shared by W magazine (@wmag) on

Στη συνέντευξή του ο ηθοποιός μιλάει για το πόσο μελέτησε τη ζωή σχεδιαστών και για τα μαθήματα ραπτικής που πήρε, ώστε να μπορεί να υποδυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τον ήρωα που δημιούργησε ο Anderson ενώ μίλησε και για την απόφασή του να παρατήσει την υποκριτική.

Πριν κάνω την ταινία, δεν ήξερα ότι θα παρατήσω την υποκριτική

Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσω. Αλλά δεν πρόκειται να μείνω αδρανής. Δεν φοβάμαι την πέτρινη σιωπή

Όπως θα δεις και στο trailer που ακολουθεί, η ταινία έχει συγκλονιστικά κοστούμια ενώ η ερμηνεία του Day- Lewis φαίνεται ότι θα είναι καθηλωτική και σίγουρα θα του χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/wmag