CELEBRITIES

Μόνη στη Μύκονο η Courtney Parker

NDP Photo Agency

Το 'πε και το 'κανε η τραγουδίστρια Courtney Parker που στο παρελθόν είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά της για την ταύτισή της με τον Χρήστο Μάστορα από τις Melisses. Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε με σέξι μαγιό, μόνη, στη Μύκονο. Η πρώην αγαπημένη του frontman του συγκροτήματος είχε σχολιάσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να είναι πια η Courtney χωρίς τον Μάστορα.

Η Courtney Parker βρέθηκε σε παραλία της Μυκόνου, όπου και εμφανίστηκε με λευκό μπικίνι και όπως όλα δείχνουν πολύ καλή διάθεση.

 

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 

«Πάντα κάτι συμβαίνει για να χωρίσει κάποιος. Με τον Χρήστο ήμασταν μαζί 5 χρόνια και σιγά σιγά ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον θα είμαστε φίλοι. Θέλω χρόνο για εμένα. [..] ήμουν η Courtney Parker πριν από αυτό, είχα τραγούδια, ήμουν στην Panik. Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Αλλά με ενόχλησε ότι οι δημοσιογράφοι έβαζαν την καριέρα μου στην άκρη» δήλωνε τον περασμένο Απρίλιο για τον χωρισμό της που απασχόλησε τόσο τα media.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Parker εμφανίστηκε στη σκηνή των MAD VMA μαζί  με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον DJ Kas, σε μια διασκευή της επιτυχίας του λαϊκού τραγουδιστή «Λιώμα». Το βίντεο από τη βραδιά είναι μεταξύ των δημοφιλέστερων, με 2,3 εκατ. views.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency