CELEBRITIES

H Claudia Schiffer σε επίσημη πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη. Μια γοργόνα στη στεριά

Charles Sykes/Invision/AP

Η Τετάρτη πρέπει να καθιερωθεί ως η μέρα που τα σαγόνια του παγκόσμιου πληθυσμού βρίσκονται από το ένα λεπτό στο άλλο στο πάτωμα. Την περασμένη Τετάρτη ήταν ο Brad Pitt και ο Leonardo DiCaprio που είχαν αυτή την επίδραση στις Κάννες και στο γραφείο μας, αυτή βγήκε η Claudia Schiffer στο σεργιάνι.  Η Claudia Schiffer παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Rocketman" στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της Matthew Vaugn καθώς και οι δυο τους συμμετείχαν στην παραγωγή τους.

Φόρεσε λοιπόν το θαλασσί της θάλασσας και όλο το μπλε του χάρτη η 48χρονη και βρέθηκε στο Alice Tully Hall να μαγεύει τους φωτογράφους στο πέρασμά της σαν αληθινή γοργόνα.

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Διάβασε ακόμα: Τα supermodels των 90’s παραμένουν υπέροχα ακόμα και σήμερα

Η Claudia Schiffer, που στα 17 της ανακαλύφθηκε σε ένα club του Ντίσελντορφ από τον διευθυντή του Metropolitan Model Agency και ξεκίνησε την αξιοζήλευτη καριέρα της στη μόδα, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, ότι επάξια είχε κατακτήσει την είσοδό της στον κύκλο των supermodels των 90’s και ότι παραμένει πολύ ευτυχισμένη με τον σκηνοθέτη και παραγωγό σύζυγό της με τον οποίο πόζαραν χέρι χέρι στον φακό.

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

H Claudia Schiffer και ο Matthew Vaugn είναι παντρεμένοι εδώ και 17 χρόνια (σε χρόνια showbiz αυτό αντιστοιχεί σε περίπου έναν αιώνα) και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 16 ετών Caspar, και τις 14 ετών Clementine και 9 ετών Cosima. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ταινία, που αποτελεί βιογραφία του Elton John και έκανε πρεμιέρα στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών.

Τον ρόλο του Sir Elton John έχει αναλάβει ο Taron Egerton ενώ η ταινία ακολουθεί τον τραγουδιστή από τις ημέρες που θεωρούνταν παιδί θαύμα στη Βασιλική Ακαδημία της Μουσικής μέχρι και τη συνεργασία του με τον καλό του φίλο και στιχουργό Bernie Taupin.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP