CELEBRITIES

Η 50χρονη Cindy Crawford μαγεύει στο εξώφυλλο της Vogue

Θα ακουστώ κάπως γραφική και ίσως επαναλαμβανόμενη, αλλά δεν γίνεται να μην εκφράσω τον θαυμασμό μου για νιοστή φορά στο πρόσωπο, το κορμί και γενικώς την ύπαρξη της Cindy Crawford. Η γυναίκα είναι συγκλονιστική.

Η ιέρεια της πασαρέλας στα 90s φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της αυστραλιανής Vogue και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα άγχη της για την έφηβη κόρη της, Gaia Gerber, η οποία ακολουθεί ήδη καριέρα μοντέλου.

Getting my Georgia O'Keeffe on inside the latest issue of @VogueAustralia.

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Όπως είπε η Crawford, αυτό που την ανησυχεί περισσότερο είναι η πίεση που ίσως βιώνει η 15χρονη καλλονή Gaia με το γεγονός ότι η μητέρα της ήταν τόσο επιτυχημένη στον χώρο όπου κάνει κι εκείνη τα βήματά της.

“Αν έχεις έναν επιτυχημένο γονιό και κάνεις την ίδια δουλειά, αλλά δεν τα καταφέρνεις με τον ίδιο τρόπο, τι γίνεται”; Εύλογο το ερώτημά σου Cindy, αλλά τώρα πλέον είναι κάπως αργά. Έχει μπει το νερό στο αυλάκι για την Gaia.

Αν ήταν φίλη μας πάντως θα της λέγαμε να μην αγχώνεται καθόλου. Γιατί η κόρη είναι κούκλα πραγματική και η επιτυχία της είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένη. Τα γονίδια έχουν πιάσει τόπο για τα καλά.