CELEBRITIES

Η Cindy Crawford φωτογραφίζεται γυμνή στα 53 της κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά

AP Photo/Charles Sykes

Η Cindy Crawford έχει κερδίσει επάξια τη θέση της στη λίστα των μοντέλων που βρέθηκαν στην κορυφή της βιομηχανίας της μόδας από τη δεκαετία του 1990 κι έπειτα. Πλέον έχει γίνει 53 ετών και συνεχίζει να παραμένει ενεργή στον χώρο της μόδας, ο οποίο έχει ανοίξει πλέον διάπλατα τις πόρτες του και στην κόρη της Kaia Gerber που στα 17 της μοιάζει σαν δίδυμη αδελφή της.

Διάβασε επίσης: Η Kaia Gerber με το πιο κοντό καρέ που την έχουμε δει ποτέ

Στα 53 της η Cindy Crawford όχι απλά εξακολουθεί να εργάζεται ως μοντέλο, αλλά το κάνει για έναν σπουδαίο λόγο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της σε πρόσφατο event. «Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες που είναι 53 πως υπάρχει ακόμα ομορφιά σε αυτό. Θυμάμαι κάποιον επικριτικό στο Instagram -και φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί τέτοιοι-, να ανεβάζει κάτι τύπου “Γιατί τα κάνεις ακόμα αυτά στην ηλικία σου;” Και σκέφτομαι, υπάρχει ηλικία που το να είσαι γυμνή δεν είναι πανέμορφο; Είναι απλά ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς». Υποκλίθηκες; Ετοιμάσου και για standing ovation μόλις ακούσεις το πως ανέλυσε το θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή της με αφορμή τη γυμνή της φωτογράφιση για το βιβλίο του Russell James, “Angels”.

 

«Σε ποια ηλικία το γυμνό δεν είναι ωραίο πια; Έχουμε κάποια ημερομηνία λήξης; Δεν μοιάζω με το πως ήμουν στα 20 στα 30 ή και τα 40 μου. Αλλά αν φροντίζουμε το σώμα μας γιατί να μην το κάνουμε; Τρέχω ακόμα στην παραλία φορώντας ένα μπικίνι στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος που θέλω ακόμα να νιώθω όμορφη γυμνή, στην προσωπική μου ζωή με τον σύζυγό μου (Rande Gerber). Ο Russell κατέγραψε αυτό το πραγματικό μέρος. Όχι τακούνια, όχι πολυ μακιγιάζ, όχι προσποίηση, απλά μια αληθινή γυναίκα χωρίς ρούχα. Κοιτάζω παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι “Γιατί απλά δεν τριγυρνούσα παντού γυμνή”; Δεν γίνομαι μικρότερη. Οπότε θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα», σημείωσε μιλώντας στο περιοδικό PorterEdit και η υπόκληση έγινε βαθύτερη.

Η Cindy Crawford εκτός από την επιλεκτική της συμμετοχή ως μοντέλο σε κάποια ιδιαίτερα project, διατηρεί μια εταιρεία διακόσμησης, μια εταιρεία προϊόντων περιποίησης, και συμβουλεύει τα παιδιά της, την Kaia που λέγαμε και τον 19χρονο Presley στην καριέρα τους στο modelling. Και γεμίζει σοφία και ομορφιά τον πλανήτη.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Charles Sykes