CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen μιλά ανοιχτά για την μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη

Την Chrissy Teigen την αγαπάμε και την θέλουμε για κολλητή μας για πολλούς λόγους- κυρίως όμως γιατί είμαστε σίγουρες ότι από κοντά θα είναι το ίδιο (ή και περισσότερο) αστεία, θα μας ταΐσει καλά (έχει γράψει και φανταστικό βιβλίο με συνταγές) και γιατί θα μας αφήσει να παίξουμε με την πανέμορφη κόρη της Luna, που έφερε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2016.

Σε αυτούς τους λόγους προστέθηκε και το γεγονός ότι βρήκε το θάρρος να μιλήσει για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε (και περνάει ακόμα όπως εξηγεί), ”Απλά θα το πω, πάσχω από επιλόχειο κατάθλιψη” έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram post της ενώ στο κείμενο που έγραψε για λογαριασμό του Glamour μίλησε για όλες εκείνες τις στιγμές που δεν έβγαινε από το σπίτι και ένιωθε χάλια.

”Είχα ότι χρειαζόμουν για να είμαι χαρούμενη ωστόσο τον τελευταίο χρόνο ένιωθα δυστυχισμένη. Πώς μπορώ να νιώθω έτσι όταν όλα γύρω μου είναι τόσο υπέροχα [..] Το να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω για δουλειά μου ήταν οδυνηρό. Πονούσε η πλάτη μου, οι ώμοι μου μέχρι και οι καρποί μου. Δεν είχα όρεξη, έκανα να φάω δύο μέρες και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι το φαγητό για μένα. Αυτό όμως που με τάραξε είναι ότι δεν είχα την ίδια ανοχή με τους ανθρώπους”.

Δεν άντεχα άλλο να πονάω. Να ξεσπάω στους ανθρώπους γύρω μου. Να μην απολαμβάνω τη ζωή

Όπως σημειώνει και η ίδια είναι φοβερά ευγνώμων για τον John Legend, ο οποίος ήταν συνέχεια στο πλευρό της, κοιμόταν στον καναπέ μαζί της, της έδινε τα φάρμακα και έβλεπε μαζί της βλακείες στην τηλεόραση ενώ εύχεται να χαρίσουν αδερφάκια στην Luna ”Η επιλόχειος κατάθλιψη δεν το έχει αλλάξει αυτό” λέει ενώ κλείνει το γράμμα της με τον πιο συγκινητικό τρόπο, αναφερόμενη στην κόρη της ”Θέλω να είμαι εκεί για αυτά τα μάτια. Και θα είμαι”.