CELEBRITIES

H Chrissy Teigen μιλά για τη σεξουαλική της ζωή και την επιλόχειο κατάθλιψη

Έχουμε πει αρκετές φορές πόσο θαυμάζουμε και στηρίζουμε την Chrissy Teigen, το χιούμορ, το θράσος και την ειλικρίνειά της. Η ίδια πρέπει να μας διαβάζει και φροντίζει κάθε φορά να μας αποδεικνύει ότι δεν κάνουμε καθόλου λάθος που τη συμπαθούμε.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο, σύζυγος John Legend και μητέρα της Luna, έδωσε συνέντευξη στο Marie Claire και μετά την υπέροχη φωτογράφιση, έδωσε και μια αρκετά εξομολογητική συνέντευξη με το δικό της μοναδικό ύφος.

Θα υιοθετούσα σίγουρα ή θα γινόμουν ανάδοχη μητέρα, αλλά μου αρέσει να είμαι έγκυος. Ίσως θα έπρεπε να φοβάμαι την επιλόχειο κατάθλιψη πάλι, αλλά δεν ξέρω. Δε μπορεί να είναι χειρότερο απ’ ό,τι ήταν, μπορεί;

Here, a sneak peek at our July cover shoot with the inimitable @chrissyteigen. Styled by @edmondalison Video by @carlosmason Music by @colourvision / @paradiseultd "Sur Chic"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire (@marieclairemag) στις

Όταν δεν ήμουν στο studio, δεν έβγαινα ποτέ από το σπίτι. Και το εννοώ, ποτέ. Δεν πατούσα καν το πόδι μου έξω. Ρωτούσα τους ανθρώπους που ερχόντουσαν μέσα γιατί ήταν βρεγμένοι. Έβρεχε; Πώς να το ξέρω όταν είμαι κλεισμένη μέσα με όλα τα παντζούρια κατεβασμένα“, είχε δηλώσει παλαιότερα στο Glamour για το πώς βίωσε την κατάθλιψη μετά τη γέννα.

 

Ο John κι εγώ είχαμε πάει σε ένα διπλό ραντεβού και κάναμε πλάκα κι εγώ είπα “Ο John δεν έχει δει ποτέ τι γίνεται εκεί πίσω (σ.σ: στα οπίσθιά της). Κι εκείνος είπε “Κάνεις πλάκα; Κάθε φορά που κάποιος κάνει σεξ σε στάση doggy, τα βλέπεις όλα εκεί. Το βλέπω κάθε φορά. Κι εγώ είπα “Δεν ξανακάνουμε ποτέ doggy“, σε μια λίγο πιο τολμηρή δήλωσή της στο περιοδικό.

Hey, just don't piss off @chrissyteigen, okay? Shot by @carlosmason

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire (@marieclairemag) στις