CELEBRITIES

H αποστομωτική απάντηση της Chrissy Teigen στο τρολ που έθιξε την προσπάθειά της να κάνει παιδί

Την Chrissy Teigen την αγαπάμε για διάφορους λόγους. Ο βασικός είναι πως η στάση της μαρτυρά ένα αυθεντικό, προσγειωμένο άτομο, που δεν έχει καμία διάθεση να μας πείσει ότι ζει μέσα σε μία ροζ φούσκα ευτυχίας. Γι' αυτό και δεν μας ενοχλεί το γεγονός ότι είναι υπερδραστήρια τόσο στο instagram όσο και στο twitter.

Έχει άποψη, τρολάρει τους πάντες πολύ εύστοχα κι αστεία- ακόμα και τον John Legend- κι όταν το πράγμα ξεφεύγει, εκείνη έχει τον τρόπο να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Όπως πρόσφατα, που μία follower της Teigen το παράκανε με την αδιακρισία και τη χοντράδα και πήρε την απάντηση που της άξιζε.

Η Chrissy έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειες που έκανε να γίνει μητέρα και για τη μάχη που έδινε μαζί με τον John Legend για πολύ καιρό. Στην περίπτωσή της, τίποτα δεν ήταν εύκολο. Μετά λοιπόν από τη δήλωση που έκανε το Σάββατο ότι “ένα αγοράκι σίγουρα θα έρθει”, το μοντέλο αναγκάστηκε τη Δευτέρα να ξεκαθαρίσει στο twitter ότι δεν είναι έγκυος, αλλά ότι γνωρίζει πως το επόμενο έμβρυο θα είναι αγόρι.

Διαβάζοντας το παραπάνω, μία δασκάλα από τη Φλόριντα, θεώρησε καλή ιδέα να τρολάρει την Chrissy ρωτώντας την “μα γιατί δεν προσπαθείτε να γονιμοποιήσετε φυσιολογικά κάποια στιγμή ή αποφεύγετε την πράξη”;

Πραγματικά Linda, εσένα περίμενε ο Legend και Teigen. Μα πώς δεν το σκέφτηκαν νωρίτερα…

Ίσως η Linda Wampler να είναι εμπαθής, ίσως απλά ανόητη. Δεν ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως πήρε την απάντηση που έπρεπε από την Teigen, η οποία την έβαλε στη θέση της απαντώντας ψύχραιμα, αφοπλιστικά και κάπως ειρωνικά.

“Γεια Λίντα, σ’ ευχαριστώ για την ερώτησή σου, υπέρτατη μάγισσα (σ.σ. witch σημαίνει και “στρίγγλα”). Το προσπάθησα αυτό για 9 χρόνια. Αν θες κάτι άλλο, πες μου.

Τι τραβάνε κι αυτοί οι celebrities βρε παιδί μου…