CELEBRITIES

Η Charlotte Casiraghi αρνείται ότι χώρισε από τον Dimitri Rassam

AP Photo/Thibault Camus

Στην αντεπίθεση πέρασε η Charlotte Casiraghi μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον πατέρα του 3 μηνών γιου της Balthazar και μνηστήρα της Dimitri Rassam. Η αλήθεια είναι ότι η προσωπική ζωή της κόρης της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό ήταν τουλάχιστον πολυτάραχη ως τώρα και δεν περιμέναμε να την πειράξουν λίγες φήμες παραπάνω. Ωστόσο τα δημοσιεύματα δεν πέρασαν τελικά απαρατήρητα από το ζευγάρι το οποίο με μια κοινή του επιστολή προς το Αμερικανικό People αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το ζευγάρι αρνήθηκε τα προβλήματα που ανέφεραν τα δημοσιεύματα και παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά απέναντι στα tabloid που διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις για την σχέση του. Η Charlotte Casiraghi και ο Dimitri Rassam που είναι γιος της ηθοποιού Carol Bouquet, υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Οκτώβριο (H Charlotte Casiraghi έχει ακόμα έναν γιο τον Raphael από προηγούμενη σχέση της). Αυτή την περίοδο της ζωής τους εκτός από το να φροντίζουν το μωρό τους, συνεχίζουν και την προετοιμασία του γάμου τους που αναμένεται να τελεστεί μέσα στο 2019.

Η σύντομη ανακοίνωσή τους προς το People που υπέγραψε ο Γάλλος εκπρόσωπος Τύπου τους Dominique Segall, αναφέρει ότι πίσω από τα δημοσιεύματα των «αβάσιμων φημών» βρίσκεται το κίνητρο των υψηλότερων πωλήσεων των tabloid. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η δεσποινίς Charlotte Casiraghi και ο κύριος Dimitri Rassam, παρενοχλημένοι από τον σκανδαλοθηρικό Τύπο, επισήμως αρνούνται όλες τις αβάσιμες φήμες του χωρισμού τους που αναπαράγονται. Η εξήγηση αυτής της κυνικής και λανθασμένης πληροφόρησης είναι απλή: Να περιγραφεί σύγκρουση εκεί που δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρχε με σκοπό την εξαργύρωσή της, γιατί η ανακοίνωση ενός χωρισμού πάντα φέρνει καλές πωλήσεις. Δεδομένης της επιβλαβούς φύσης αυτών των φημών για τους ίδιους, τα παιδιά και τους αγαπημένους τους, έχουν συμφωνήσει να ζητήσουν από τον δικηγόρο τους να ξεκινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες όπου αυτό είναι δυνατόν».

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus