CELEBRITIES

Η Charlize Theron αποκάλυψε πώς πήρε 23 κιλά για το νέο της ρόλο

Invision

H Charlize Theron η αλήθεια είναι πως δε φαίνεται να φοβάται τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν τη δουλειά της. Το έχει κάνει για το ρόλο της στην ταινία Mad Max: Fury Road στο πλευρό του Tom Hardy, το είχε κάνει στο παρελθόν, για την ταινία "Monster" που έφερε στα χέρια της το Όσκαρ 'Α Γυναικείου Ρόλου. Το επανέλαβε στο παρόν, για έναν ακόμα ρόλο.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Jason Reitman με τίτλο «Tully» στην οποία υποδύεται μια μητέρα τριών παιδιών, το ένα εκ των οποίων νεογέννητο, και πρέπει να τα προλάβει όλα και να είναι σε εγρήγορση 24 ώρες το 24ωρο. Ο αδερφός της αποφασίζει να της προσλάβει μια νταντά να τη βοηθάει κι ενώ εκείνη αρχικά φαίνεται αρνητική στην ιδέα στη συνέχεια καταλαβαίνει πως τελικά δεν ήταν και τόσο κακή. Για να παίξει αυτόν τον ρόλο βέβαια, η Charlize Theron έπρεπε να πάρει κάποια επιπλέον κιλά, για να δείξει και την αλλαγή στο σώμα μιας γυναίκας ύστερα από τρεις εγκυμοσύνες, αλλά και για να είναι πιο κοντά στα πραγματικά πρότυπα, ώστε να μοιάζει με μία μητέρα της διπλανής πόρτας.

Για τον ρόλο της Μάρλο, λοιπόν, η ηθοποιός κλήθηκε να πάρει κάτι περισσότερο από 20 κιλά -για την ακρίβεια 23- και όπως η ίδια εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό σόου «Entertainment Tonight» αυτό δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο γι’ αυτήν. Στην αρχή παραδέχτηκε ότι είχε πλάκα όλο αυτό αλλά με τον καιρό η ίδια έπρεπε να πιέσει τον εαυτό της όλο και περισσότερο προκειμένου να φτάσει τον στόχο της. Αυτό φυσικά είχε ανάλογη επίδραση και στην ψυχική της υγεία. Η Charlize ήταν τόσο αφοσιωμένη στο διατροφικό της πρόγραμμα προκειμένου να πάρει τα κιλά που έπρεπε με τον σωστό τρόπο, που κυριολεκτικά όπως τονίζει η ίδια ξυπνούσε μέσα στη νύχτα για να φάει την απαιτούμενη ποσότητα φαγητού και να συμπληρώσει θερμίδες.

Η ίδια λέει: «Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις αυτό το βάρος. Μου πήρε έναμιση χρόνο να πάρω 22 κιλά και ήταν κόλαση. Ξυπνούσα κυριολεκτικά στις 2 το πρωί και έτρωγα μπέργκερ και μακαρόνια με τυρί που είχα δίπλα μου. Για την ακρίβεια δεν το επεξεργαζόμουν πολύ, απλά τα πίεζα στο στόμα μου και τα κατάπινα. Πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα τόσο πολύ επεξεργασμένα φαγητά και τόση ζάχαρη. Για πρωινό έπινα παχυντικά μιλκσέικς». Η Charlize μάλιστα παραδέχτηκε πως με το να πάρει τα κιλά αυτά ήθελε να φτάσει όσο πιο κοντά στο να καταλάβει πως είναι η καθημερινότητα μιας απλής γυναίκας με τρία παιδιά, και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας δεν κρύβει πως άρχισε να την παίρνει από κάτω και να νιώθει σαν να έχει κατάθλιψη.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην αλλαγή της Charlize στο τρέιλερ της ταινίας: