CELEBRITIES

Celebrity γάμοι που κράτησαν πιο λίγο και από διακοπές του Πάσχα

Πώς έλεγε το υπέρ- κομμάτι των Roxette; ''It must have been love''. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του post- αφιέρωμα στα πιο γρήγορα διαζύγια που έχουν βγει ποτέ στη μαγική χώρα του Hollywood. Γιατί όσο στραφταλιζέ και να μας φαίνεται η ζωή των celebrities η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Όπως, μάλιστα, λένε και οι ίδιοι ''όταν σβήνουν τα φώτα και οι κάμερες, δεν είμαστε πια διάσημοι, αλλά απλοί άνθρωποι'' οπότε ποιες είμαστε εμείς να το αμφισβητήσουμε;

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 7 celebrity γάμους που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο γιατί ήταν παραμυθένιοι και έμοιαζαν ιδανικοί αλλά γιατί έληξαν άδοξα, πριν καν προλάβουν να κλείσουν 1 χρόνο ζωής.

Britney Spears- Jason Alexander: Παντρεμένοι για 55 ώρες

Η λίστα δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με τον πιο αναίτιο γάμο που έχει συμβεί ποτέ. Η Britney και ο Jason Alexander ήταν παιδικοί φίλοι και ένα βράδυ του 2004, που φημολογείται ότι είχαν πιει πολύ, αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα εκκλησάκι του Las Vegas. ”This is not a marriage- this is the world’s worst hangover” που έλεγε και η Rachel στα Φιλαράκια για το ίδιο λάθος που είχε κάνει με τον Ross. Με τούτα και με κείνα όταν η Brit ξύπνησε την επόμενη και θυμήθηκε τι συνέβη, ακύρωσε αμέσως το γάμο.

Dennis Rodman- Carmen Electra: Παντρεμένοι για 9 μέρες

Ο γάμος του Dennis και της Carmen ήταν το ίδιο λάθος με αυτό της Britney, ωστόσο άντεξε 9 ολόκληρες μέρες! Όταν έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Las Vegas όλοι απόρησαν, ο μάνατζερ μάλιστα του Rodman είχε δηλώσει ότι ο αθλητής ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Οι ίδιοι βέβαια είπαν ότι το έκαναν από αγάπη αλλά στο τέλος κατέθεσαν χαρτιά για να τον ακυρώσουν ενώ 6 μήνες μετά χώρισαν.

© Getty Images / Ideal Image

Drew Barrymore- Jeremy Thomas: Παντρεμένοι για 6 εβδομάδες

Το 1994 όταν ήταν μόλις 19 ετών η Drew Barrymore είπε για πρώτη φορά το ‘i do’ με τον Jeremy Thomas, ύστερα από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ σχέση των 6 εβδομάδων που είχαν- όσο κράτησε και ο γάμος τους. Λίγα χρόνια μετά, τον Ιούλιο του 2001 παντρεύτηκε τον Tom Green αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα τους είχε φύγει ο έρωτας και κατέθεσαν χαρτιά για διαζύγιο.

Kim Kardashian- Kris Humphries: Παντρεμένοι για 72 μέρες

Πριν η Kim παντρευτεί τον Kanye ήταν με τον Kris Humphries, τον μεγαλύτερο douchebag που έχει υπάρξει ποτέ- οκ υπερβάλλω, αλλά αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο τα επεισόδια στα οποία εκτυλισσόταν ο έρωτας του πρώην ζευγαριού αλλά και πως ήταν η ζωή τους μετά θα καταλαβαίνεις γιατί το λέω. Το γεγονός μάλιστα ότι προσπάθησε να βγάλει χρήματα από το διαζύγιο και δεν υπέγραφε μέχρι που η Kim έφτασε στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης εξηγεί πολλά για το χαρακτήρα του. Ο έρωτας όμως λένε ότι είναι τυφλός ωστόσο η Kim κατάλαβες νωρίς το λάθος της και ύστερα από 72 μέρες κατέθεσε χαρτιά για το διαζύγιο.

© Getty Images / Ideal Image

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι αυτός ο χωρισμός μας χάρισε το μαγικό αυτό gif, οπότε Kiki άξιζε η θυσία.

Nicolas Cage- Lisa Marie Presley: Παντρεμένοι για 107 μέρες

Η Lisa- Marie, κόρη του Elvis Presley γνώρισε τον Nicolas Cage το 2000 σε ένα πάρτι γενεθλίων, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους ωστόσο η σχέση τους δεν ήταν η καλύτερη. Αυτό βέβαια δεν τους εμπόδισε να παντρευτούν δύο χρόνια μετά στη Χαβάη, έτσι τον Αύγουστο του 2002 είπαν το μεγάλο ναι, ενώ οι φήμες για χωρισμό έδιναν και έπαιρναν εκείνη την περίοδο. Ε, μετά ήρθε το φθινόπωρο και ξεθώριασε η μαγεία της Χαβάης μαζί με το μαύρισμα και ο Cage κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου.

Pamela Anderson- Kid Rock: Παντρεμένοι για 122 μέρες

Ο γάμος της Pamela και του Kid Rock έγινε τον Ιούλιο του 2006 σε ένα γιοτ στο Saint Tropez συνοδεία μεγάλων ποσότητων αλκοόλ. Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν- ή και σε αυτό, ποτέ δεν ξέρεις, αυτές οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεκινήσει ένας γάμος, στην προκειμένη πάντως δεν ήταν με αποτέλεσμα τον Νοέμβριο να κάνουν αγώνα δρόμου (κυριολεκτικά) μέχρι την αίθουσα του δικαστηρίου για να καταθέσουν τα χαρτιά του διαζυγίου.δεν πήγε και πολύ καλά πάντως αυτό.

Bradley Cooper- Jennifer Esposito: Παντρεμένοι για 4 μήνες

Πριν ο Bradley γίνει Ο BRADLEY COOPER της καρδιάς μας και πρωταγωνιστήσει σε οσκαρικές ταινίες (γελάει ο κόσμος) ήταν ο φίλος της (πιο διάσημης από εκείνον) Jennifer Esposito. Το ζευγάρι έβγαινε για 1 χρόνο πριν παντρευτεί, αλλά ο γάμος τους δεν προχώρησε καθώς 4 μήνες μετά- χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες- αποφάσισαν να χωρίσουν. Πολιτισμένα πράγματα.

Jennifer Lopez- Chris Judd: Παντρεμένοι περίπου για 7 μήνες

Η Τζελώ της καρδιάς μας πριν παντρευτεί- χωρίσει με τον Marc Anthony πρόλαβε να κάνει σχέση- παντρευτεί- χωρίσει με τον χορευτή της, Cris Judd. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ “Love Don’t Cost a Thing” και λίγους μήνες μετά την 3ετη σχέση της με τον Puff Daddy αρραβωνιάστηκαν ενώ ο γάμος τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2001 και έληξε τον Ιουνιο του 2002.