CELEBRITIES

O Michael Douglas κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η αντίδραση της Catherine- Zeta Jones

Rich Fury/Invision/AP

Η 77χρονη Susan Braudy, μία ταλαντούχα συγγραφέας και δημοσιογράφος, υποψήφια για Πούλιτζερ και πρώην συνεργάτιδα του Michael Douglas, η οποία τον κατηγορεί πως τη δεκαετία του 80' είχε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντί της.

Συγκεκριμένα η Braudy σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο NBC μίλησε με λεπτομέρειες για την απαράδεκτη, όπως ισχυρίζεται, συμπεριφορά του πρώην αφεντικού της. Όπως αποκάλυψε, ο Michael Douglas «Έπεσε κάτω στο πάτωμα ξέδεσε τη ζώνη του κι έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και μπορούσα να δω τι έκανε. Και τότε άρχισε να χαϊδεύεται και τρόμαξα πολύ» είπε μεταξύ άλλων η Braudy προσθέτοντας πως ο ηθοποιός είχε κάκιστη συμπεριφορά απέναντί της, της μίλαγε χυδαία και πρόστυχα, έκανε απαξιωτικά σχόλια για την εμφάνισή της και τις αφηγούνταν διάφορα ανάρμοστα σε ό,τι αφορά τις επαφές με τις ερωμένες του.

Η αντίδραση του Michael Douglas ήρθε πολύ άμεσα, με τον ηθοποιό να αρνείται προκαταβολικά τις κατηγορίες της Braudy μέσω του Hollywood Reporter. Tη δημόσια υπεράσπιση του ηθοποιού ανέλαβε η Catherine Zeta- Jones σε τηλεοπτική εκπομπή για το κίνημα #TimesUp, σχολιάζοντας πως «Ο Michael ήταν σαφής, μίλησε από καρδιάς. Ήταν ειλικρινής, ανοιχτός και διαφανής. Τώρα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα για το πού πηγαίνει από εδώ. Είναι ένα ερώτημα για αυτόν. Συνέβη πριν 30 χρόνια, ήταν προ Κ., δηλαδή προ Catherine» και μετά γέλασε. Τι να κάνει κι αυτή…

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Rich Fury/Invision/AP