CELEBRITIES

Η κόρη της Catherine Zeta-Jones είναι ίδια η Όλγα Φαρμάκη

Charles Sykes/Invision/AP

Η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas παρά το ότι είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους σχετικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, τώρα που τα παιδιά τους μεγαλώνουν εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στο πλάι των γονιών τους και η ομοιότητα είναι εμφανής. Αυτό είναι το νορμάλ, θα μου πεις και θα συμφωνήσω.

Ο λόγος αυτή τη φορά για την πανέμορφη Catherine Zeta- Jones και την 14χρονη κόρη της, Carys Douglas. Οι δυο τους έκαναν την εμφάνισή τους στο Alta Moda event του οίκου Dolce & Gabbana στο New York Metropolitan Opera House και συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ήταν αμφότερες εκθαμβωτικές φορώντας, η μεν Catherine Zeta ένα μαύρο φόρεμα σε στιλ κορσέ με δαντελένιο το κάτω μέρος και τα μανίκια του, η δε Carys ένα off-the-shoulder μπλουζάκι με λουλούδια συνδυασμένο με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι. Το look και των δύο συμπλήρωναν σχεδόν ίδια ψηλοτάκουνα πέδιλα με straps.

Οι δυο τους με αυτή την εμφάνιση έδειξαν να μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη μόδα αλλά ταυτόχρονα απέδειξαν πως με τέτοια γονίδια το πιο πιθανό είναι το μήλο να πέσει κάτω από τη μηλιά.

Ωστόσο η Carys δεν μοιάζει μόνο με τη μαμά της, αλλά και με μία πιο «δική μας» φίλη, την Όλγα Φαρμάκη. Μην γελάς, μοιάζουν πολύ. Ελάχιστη παρατηρητικότητα να έχεις, το βλέπεις.

Εδώ σε μία τυχαία φωτογραφία από το Survivor που επιβεβαιώνει τη θεωρία μας:

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP