CELEBRITIES

Η Cara Delevingne επιβεβαιώσε τη σχέση της με την Ashley Benson στην πρώτη τους επέτειο

Αndy Kropa/Invision/AP

Έναν χρόνο αφού έγινε ζευγάρι με την ηθοποιό Ashley Benson την οποία γνωρίσαμε στη σειρά Pretty Little Liars, η Cara Delevingne επιβεβαίωσε και επίσημα τη σχέση της μιλώντας στο E! News. Λίγες ημέρες πριν την επίσημη επιβεβαίωση είχε μοιραστεί στο Instagram της ένα βίντεο στο οποίο φιλά τη σύντροφό της.

View this post on Instagram

@ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, επειδή είναι το Pride, επειδή έχουν περάσει 50 χρόνια από την εξέγερση στο Stonewall; Ήταν απλά κάτι που έκανα για την πρώτη μας επέτειο, οπότε γιατί όχι; Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι ότι είναι κάτι επίσημο, αλλά είναι κάτι λίγο» είπε στο E!News για το βίντεο που είδες πιο πάνω. Ο δημοσιογράφος του E! News τη συνάντησε πριν την είσοδό της στο TrevorLIVE Gala στο οποίο βραβεύτηκε με το “Hero Award” για την αφοσίωσή και τη συνδρομή της στην αποστολή του οργανισμού Trevor Project για την εξάλειψη των αυτοκτονιών μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Donald Traill/Invision/AP

Donald Traill/Invision/AP

Διάβασε κι αυτό: Gay Pride: Και γιατί πρέπει να φωνάξεις στα μούτρα μου πως είσαι gay; Ούρλιαξε καλύτερα

Σύμφωνα με το E!News η ηθοποιός ευχαρίστησε τη σύντροφό της στην ομιλία της μετά την αποδοχή του βραβείου. «Έχω μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο και ξέρεις ποια είσαι. Είναι μία από τους ανθρώπους που με βοήθησαν να αγαπήσω τον εαυτό μου όταν το χρειαζόμουν περισσότερο και πραγματικά το είχα ανάγκη. Μου έδειξε τι είναι πραγματική αγάπη και πως να την αποδεχτώ, πράγμα πολύ δυσκολότερο από όσο νόμιζα», είπε χαρακτηριστικά. Περιττό να σου πω ότι και η Ashley ήταν στο ίδιο event.

Donald Traill/Invision/AP

Donald Traill/Invision/AP

Οι φήμες πως οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2018 όταν εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές στο αεροδρόμιο του Heathrow, ενώ η Ashley Benson φορούσε ήδη από τότε ένα μενταγιόν με το αρχικό γράμμα του ονόματος της συντρόφου τους. Έναν χρόνο μετά τα πράγματα πάνε επισήμως καλά στη ζωή τους.

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP